Komunistka se zlobí na Haška: Už se vidí ve vládě a kádruje

04.03.2013 13:36

Poslankyně KSČM Miloslava Vostrá zkritizovala hejtmana Jihomoravského kraje Michala Haška za to, že odmítl spolupráci s komunisty na vládní úrovni. Podle ní už se vidí ve vládě a neuvědomuje si, že právě spolupráce těchto dvou stran všude v republice funguje dobře.

Komunistka se zlobí na Haška: Už se vidí ve vládě a kádruje
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

„Máme za sebou krajské a senátní volby, u kterých velmi často seděli u jednoho jednacího stolu komunisté a ČSSD. Po celé republice tato spolupráce funguje více či méně dobře, a to jak na bázi politické, tak i odborné. Nejinak je tomu i v Jihomoravském kraji,“ píše Vostrá.

Hašek už se podle ní dnes vidí ve vládě. „Vůbec mu nevadí drobnost, že k žádným parlamentním volbám ještě ani nedošlo. Už dnes pomalu vybírá ministerstvo, které by mu slušelo,“ myslí si Vostrá.

Poslankyni zaráží, jak rezolutně Hašek spolupráci s komunisty odmítá. „Jen bych ráda podotkla, že patrně jihomoravský hejtman oplývá nadpřirozenými schopnostmi. Kdo mu zaručí, že v té vládě vůbec bude?“ ptá se Vostrá.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyšší princip... Rozstříleného Fica operují, český Twitter už se rozjíždí

19:03 Vyšší princip... Rozstříleného Fica operují, český Twitter už se rozjíždí

Slovenský premiér Robert Fico byl dnes postřelen, když po výjezdním zasedání vlády vyšel mezi lidi. …