Konec Dienstbierova HateFree: Je to jinak. Pitomci, budou volby, běžte do..., padlo kvůli tomu

08.02.2017 6:49

Vojenský analytik Jaroslav Štefec se vyjádřil ke konci projektu HateFree Culture. Zaujala ho také slova ministra Jana Chvojky (ČSSD) pro Rozhlas.cz ohledně financování projektu.

Konec Dienstbierova HateFree: Je to jinak. Pitomci, budou volby, běžte do..., padlo kvůli tomu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Štefce v souvislosti s HateFree Culture rozlítila skutečnost, že i když by měl projekt na konci dubna skončit, vláda ho musí nějakým způsobem udržovat. protože byl financován z Norských fondů. V opačném případě by se totiž musely vracet dotace ve výši až 32 milionů korun.

„Tak ať ‚se‘ sakra ty pitomý prachy vrátí! Těch 32 mega je pakatel ve srovnání se škodami, které vzniknou tím, že do zpovykaných zpitomělých fracků, kterým šéfují hezky za větrem skuteční příjemci peněz, příbuzní a kámoši Dienstbiera, Stropnického, Bursíka a dalších neomarxistických bossů, nalejete dalších půl miliardy z toho, co byste měli raději investovat do obrany ČR před muslimskými přivandrovalci,“ rozčílil se. Podle jeho slov nám německá kancléřka Angela Merkelová naplánovala vyexpedovat do naší země kolem čtvrt milionu takových jedinců.

„Zapomněli jste nám to nějak sdělit, občánkům pitomečkům, ne? Jo ony budou volby...! Tak to jó, to my chápeme. No, myslím, že nastává čas vám vysvětlit, že z nás, lidí, co tu žijeme, zas až takové voly opravdu dělat nebudete,“ dodal.

„Lžete, kradete, podvádíte, defraudujete a likvidujete nepohodlné lidi ve jménu... čeho vlastně? Nás, lidí v ČR? Občanů s našimi právy garantovanými Ústavou? Zachtělo se vám rozhodovat o životě a smrti našich vojáků, nebo si pozvat do ČR podle vlastní úvahy cizí armádu, když se budeme bouřit? Hezky bez kontroly parlamentu? Jen s odkazem na ‚pomoc podle článku č. 5‘, kterým jste nás léta oblbovali, a pěkně v teplíčku si rozkrádali penízky určené k obraně země? A která ‚armáda internacionální pomoci‘ to má být tentokrát? Německá, že? To se dalo čekat. Herman se Sobotkou a Stropnickým se v poslední době až moc okatě předhánějí, kdo se Andělce vnoří hlouběji. Takže zase jako v 38? Dejte nám zbraně, dali jsme si na ně?!“ rozhorlil se Štefec. 

NEJNOVĚJŠÍ TISKOVÝ VÝSTUP ministra Jana Chvojky k věci najdete ZDE

„Běžte do pihele. Černýho. Volby se blíží a už vás fakt máme plné zuby,“ uzavřel.

Celý příspěvek Jaroslava Štefce:

Takže zase podfuk. Jak jsem se právě dočetl, "projekt Hate Free by měl na konci dubna podle ministra pro lidská práva Jana Chvojky (ČSSD) skončit. Vláda ho ovšem musí nějakým způsobem udržovat, protože byl financován z Norských fondů. V opačném případě by se totiž musely vracet dotace ve výši až 32 miliónů korun". 

Jediné, co k tomu můžu jako občan této země a volič dodat, je: 

Tak ať "se" sakra ty pitomý prachy vrátí! Těch 32 mega je pakatel ve srovnání se škodami, které vzniknou tím, že do zpovykaných zpitomělých fracků, kterým šéfují hezky za větrem skuteční příjemci peněz, příbuzní a kámoši Dienstbiera, Stropnického, Bursíka a dalších neomarxistických bossů, nalejete dalších půl miliardy z toho, co byste měli raději investovat do obrany ČR před muslimskými přivandrovalci. 

Těch nám Angela ostatně letos údajně naplánovala vyexpedovat do naší zemičky kolem čtvrt milionu! Zapomněli jste nám to nějak sdělit, občánkům pitomečkům, ne? Jo ony budou volby...! Tak to jó, to my chápeme ... No, myslím, že nastává čas vám vysvětlit, že z nás, lidí, co tu žijeme, zas až takové voly opravdu dělat nebudete.

Už v momentě, kdy Chvojka začal halasně roztrubovat konec Hate Free mi bylo jasné, že to je zase jen další podvod na voliče. "Oni bobánkům ubližují, budou muset vracet penízky, no to je jasné!" Děláte, jako byste to museli vracet ze svého. Vašemu Capo di tutt'i capi nevadilo, když Bakala okrádal tuto zemi o miliardy. V té době šel na ruku podobně i Babišovi, a také ho z toho hlava nebolela.

Lžete, kradete, podvádíte, defraudujete a likvidujete nepohodlné lidi ve jménu ... čeho vlastně? Nás, lidí v ČR? Občanů s našimi právy garantovanými Ústavou? Zachtělo se vám rozhodovat o životě a smrti našich vojáků, nebo si pozvat do ČR podle vlastní úvahy cizí armádu, když se budeme bouřit? Hezky bez kontroly parlamentu? Jen s odkazem na "pomoc podle článku č. 5", kterým jste nás léta oblbovali a pěkně v teplíčku si rozkrádali penízky určené k obraně země? A která "armáda internacionální pomoci" to má být tentokrát? Německá, že? To se dalo čekat. Herman se Sobotkou a Stropnickým se v poslední době až moc okatě předhánějí, kdo se Andělce vnoří hlouběji. Takže zase jako v 38? Dejte nám zbraně, dali jsme si na ně?!

A když už padají ty dotazy na zbraně - kam se poděly v přepočtu cca 2 biliony korun, které se od roku 1994 do resortu vrazily, a majetek armády za dalších 800 miliard? Zbraně, výstroj, nemovitosti, děla, rakety – všechno se „zprivatizovalo“. Někomu. Sakumprásk. Jak to, že aktuální účetní cena majetku AČR včetně zbraní a munice je necelých 100 miliard? Kde je ten zbytek? A vám tady najednou vadí 32 melounů, jak se mezi vámi říká. Víte co? Běžte do pihele. Černýho. Volby se blíží a už vás fakt máme plné zuby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…