Konec legrácek, je potřeba více zabrat. Bělobrádek po sjezdu oznámil, co vypukne příští týden

28.05.2017 14:47

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek dnes na závěr lidoveckého sjezdu slíbil, že udělá vše pro volební úspěch. Předběžná kampaň koalice lidovců s hnutím Starostové a nezávislí (STAN) podle něj začne už v příštím týdnu. Vznik volební koalice schválil sjezd v sobotu.

Konec legrácek, je potřeba více zabrat. Bělobrádek po sjezdu oznámil, co vypukne příští týden
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bělobrádek

„Domnívám se, že pro nás tento sjezd je v podstatě i výkopem předvolební kampaně. My teď po neděli půjdeme v takové prekampani dopředu s tím prvním, čím bychom chtěli upozornit na koalici lidovců a Starostů. A zároveň pro nás všechny je to konec legrácek, teď už je třeba trochu více zabrat,“ řekl Bělobrádek v závěrečném proslovu k delegátům dvoudenního sjezdu.

Slíbil, že udělá všechno pro úspěch koalice lidovců a Starostů, a zároveň vyjádřil přesvědčení, že se stejně zachovají i ostatní členové KDU-ČSL. „Zároveň vám můžu slíbit, že udělám maximum pro to, abych dodal krve do žil i Starostům, aby i oni pracovali pro náš společný úspěch na 110 procent,“ řekl Bělobrádek.

Koalice lidovců a Starostů bude muset pro vstup do sněmovny získat v podzimních volbách alespoň deset procent hlasů. Místopředseda KDU-ČSL Marian Jurečka v sobotu na sjezdu odhadoval, že by se volební zisk KDU-ČSL a STAN mohl pohybovat kolem 14 procent.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…