Konec prezidenta se Soukupem? Vyčkejte čtvrtka, radí Ovčáček

13.01.2020 22:05

Prezident Miloš Zeman pravděpodobně už nebude pravidelně vystupovat v rozhovorech na TV Barrandov. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček avizoval, že se připravuje nový plán Zemanových mediálních aktivit. Vyzval lidi, aby počkali do čtvrtka, kdy TV Barrandov odvysílá nový díl, v němž by se měl prezident vyjádřit k názorovému rozchodu s ředitelem televize Jaromírem Soukupem, informuje server Echo24.cz.

Konec prezidenta se Soukupem? Vyčkejte čtvrtka, radí Ovčáček
Foto: Screen: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem, který se natáčel na Vysočině.

Jestli se skutečně blíží konec pořadu Týden s prezidentem, je prý stále otevřené. „Vyčkejte čtvrtka,“ uvedl stručně Jiří Ovčáček pro Echo24.cz. Nepřímo tak potvrdil vyjádření mluvčí televize Marie Opálkové, že pořad Týden s prezidentem, který bude odvysílán ve čtvrtek 16. ledna, odhalí, jak se bude situace vyvíjet dál. Soukup s prezidentem by před kamerami měli situaci společně rozřešit.

Sám Jaromír Soukup oznámil, že to, jak to bude s debatami s panem prezidentem, oznámí tento týden. Později ve svém tweetu nastínil, že čtvrteční natáčení není úplně jisté. Televize Barrandov je sice podle něj ve čtvrtek připravena natáčet a vysílat, ale není jisté, zda je připraven prezident. „Návrh jsme poslali na Hrad. Na odpověď čekáme. Obsahem by měla být Válková a Urválek a nepřekročitelnost morálních limitů v politice,“ uvedl Soukup.

Podle některých za změnami může stát skutečnost, že Soukup začal v poslední době Zemana kritizovat na sociálních sítích kritizovat.  Na Facebooku například sdílel citaci, že éru Václava Klause nebo Miloše Zemana „školní dějepis zřejmě odbude jen pár větami“.

Velmi ostře se pak proti Zemanovi vymezil v pondělí kvůli vládní zmocněnkyni pro lidská práva Heleně Válkové.

 

 


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…