Konec vítání, teď vám řekneme sbohem, vzkazuje pražská zastupitelka za ODS. A přidala obrázek matky s pistolí

29.07.2016 12:05

Zastupitelka Prahy 8 Vladimíra Ludková (ODS) zveřejnila na stránce vašepraha8.cz svůj text k migrační krizi. K tomu také přidala obrázek matky bránící své dítě a držící v ruce zbraň. „Konec vítání, je třeba říct sbohem,“ píše.

Konec vítání, teď vám řekneme sbohem, vzkazuje pražská zastupitelka za ODS. A přidala obrázek matky s pistolí
Foto: Praha 8
Popisek: Vladimíra Ludková, členka Zastupitelstva MČ Praha 8

„Blíží se doba, kdy zprávy o vraždění civilního obyvatelstva dalším fanatickým magorem napojeným na Islámský stát budou vnímány jako samozřejmá součást našeho každodenního života,“ obává se Ludková s tím, že už nyní nás politici nabádají, že si máme zvykat. Ona sama se dle svých slov nechce dožít doby, kdy zprávy budou na stejné úrovni jako ty o silničářích, kteří zaspali zimu. 

Původní text ZDE.

„Zatím jsme vyděšeni, naštvaní, máme potřebu vše komentovat na sociálních sítích, dohadujeme se mezi sebou, co by se vlastně mělo dělat a že nelze z těch odporných činů vinit mírumilovnou muslimskou menšinu žijící již roky v Evropě,“ sdělila. Dodala také to, že ji nebaví sáhodlouhé filozofické debaty o krvavé historii křesťanství, nebaví jí ani debaty o nedostatečné integraci a xenofobních postojích či dojemné fotky malých topících se dětí.

Máma, model 2016. Fotografie, přiložená k textu zastupitelky Ludkové

„Nejsem sobec, pouze chci jistotu a bezpečí pro svoji rodinu a všechny ostatní a ty v tuto chvíli začínám ztrácet. Za to, že žiji jako řádný člen této společnosti a i proto dodržuji její pravidla i s tím, že jsem dobrovolně odevzdala část své svobody rozhodovat o všem podle svého, chci velmi málo. Nechci se bát. A nechci se bát toho, že další zprávy o desítkách mrtvých nikdo už na Facebooku nebude komentovat,“ sdělila zastupitelka. Vadí jí i argumenty o multikulturním obohacování. „Holt jsem prostě omezená a hysterická matka, ale já se ve své zemi cítím obohacena dostatečně,“ poznamenala.

„Já jednoduše nechci, aby se v mé domácnosti vedle kuchyňského nože a vodní stříkací pistole v dětském pokoji, musela objevit i střelná zbraň,“ uzavřela.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…