Konečná! Jste zlá kráva. Otevírá se mi kudla v kapse... Exradní Šarapatka se utrhl ze řetězu

08.11.2021 18:50

Bývalý člen Rady České televize Zdeněk Šarapatka napsal „dopis soudružce“ Kateřině Konečné, europoslankyni a nové předsedkyni KSČM. Po jejích slovech ohledně bolševické revoluce v Rusku v roce 1917 se mu prý „otevřela kudla v kapse“. Podle Šarapatky je Konečná „odporná a zlá kráva“ a KSČM by se měla jednou pro vždy zakázat.

Konečná! Jste zlá kráva. Otevírá se mi kudla v kapse... Exradní Šarapatka se utrhl ze řetězu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Zdeněk Šarapatka

„Soudružko Konečná, otevřela se mi kudla v kapse. Výstižnější úsloví pro mé pocity nad vašimi včerejšími slovy v Českém rozhlase Plus nemám,“ spustil hodně zostra Šarapatka. Ten reagoval na rozhovor nové šéfky komunistů pro Český rozhlas, kde Konečná obhajovala ideje bolševické revoluce v roce 1917.

„Každý příčetný historik, který není ideologem, jako jsou lidé z Ústavu pro studium totalitních režimů, dnes přizná, že události v roce 1917 byly historickým předělem srovnatelným třeba s Francouzskou revolucí,“ měla prohlásit Konečná a dodala, že poprava carské rodiny, následná občanská válka, gulagy, stalinismus a mnoho dalšího nebylo chybou revoluce.

Konečná také prý prohlásila, že velkým poselstvím VŘSR je, že v jádru bude člověk, a ne peníze. „To řekla coby zarytá bolševička, která si mj. měsíc co měsíc odnáší z Evropského parlamentu kolem 12 255 eur = 330 000 Kč měsíčně dtto náhrady, jste prohlásila,“ srovnal slova a činy Konečné Šarapatka a pustil se do urážek.

„Do Bruselu za vámi nepojedu, soudružko Konečná, tak aspoň takhle: Jste jediná žena, které bych teď s chutí plivl do tváře, když nelze víc. VŘSR, ten bolševický puč, kterému coby salónní komunistka tleskáte, popravil celou jednu větev mých předků ve službách cara Mikuláše II., kterého i s rodinou zabila tajná policie Čeka v červenci 1918. Mezi šlechtickými rody a carovými spolupracovníky byly vašimi předchůdci umučeny a popraveny na dvě desítky mých příbuzných včetně malých dětí,“ napsal zjevně nasupený Šarapatka.

Ing. Kateřina Konečná

  • KSČM
  • Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • europoslankyně

Anketa

Bude Pekarová Adamová lepší předsedkyní Sněmovny, než byl Vondráček?

3%
95%
hlasovalo: 19114 lidí
„Nechybělo uvláčení za koněm, uřezání prsů nebo pálení zaživa. V tom jste byli odjakživa mistry. Útěkem se zachránily pouze moje prababička s dcerou: s mojí babičkou. Obě, jako jediné, díky mému pradědovi, čsl. legionáři Josefu Radovi, přežily a po strastiplné cestě legionářským vlakem Transsibiřskou magistrálou s 22. transportem čsl. legií v Rusku, 4. a 5. plukem pod velením plk. Kroutila, odpluly 23. 4. 1920 v 10 hod. lodí Amerika z Vladivostoku kolem čínských, indických a arabských břehů k Suezu až do Terstu. A odtud do Československa,“ vyprávěl Šarapatka své rodinné dějiny.

Slova Konečné o tom, že revoluce byla ideologicky správná, Šarapatka naprosto odmítá. „Posílám vám fotografie z rodinného archivu, na nichž je část rodiny Illynichovy 1910–1918, všichni popraveni vašimi bolševiky, soudružko Konečná. Je na nich i Josef Rada s mojí prababičkou a babičkou. Jasně, zarytá komunistka jako vy nezná slovo sebereflexe a svými žvásty o chudých a bohatých bez mrknutí přikryje i vraždy dětí. Přesto se jim podívejte do tváře. Jejich krev a milionů dalších má na rukou právě vaše zvrácená ideologie. Jste prolhaná, odporná a zlá kráva, soudružko Konečná. Je čas vás jednou provždy zakázat…,“ dodal bez skrupulí bývalý radní ČT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vážná věc.“ Co o Ficovi prohlásil Pavel? Analytik se vrátil před atentát

8:59 „Vážná věc.“ Co o Ficovi prohlásil Pavel? Analytik se vrátil před atentát

TÝDEN V MÉDIÍCH O slovenském premiérovi řekl český prezident, že jeho vítězství ve volbách je zklamá…