Konkurzní správce H-Systemu Monsport začal podávat trestní oznámení. Obálku s pruhem může dostat i Jiří Čunek

17.08.2018 19:57

Řeči o rozkrádání konkurzní podstaty vadí správci konkurzní podstaty po H-Systemu Josefu Monsportovi natolik, že se rozhodl podat trestní oznámení. Píše to server iDnes.cz s tím, že příliš jasné, na koho zatím oznámení padnou, není, ale mělo by se jednat například o senátora Jiřího Čunka či člena družstva Svatopluk Martina Junka.

Konkurzní správce H-Systemu Monsport začal podávat trestní oznámení. Obálku s pruhem může dostat i Jiří Čunek
Foto: repro youtube regionalnitelevize.cz
Popisek: Jiří Čunek

Jak uvedl Monsport pro server iDnes.cz, vadí mu o něm šířené lži. Jak uvádí, dotyční, kteří hovoří o rozkrádání konkurzní podstaty, přitom podle něj moc dobře vědí, že jejich výroky se neprokázaly. 

„Musí to skončit, protože dotyční, na které to budeme podávat, nepochybně vědí a mají informaci od policie opakovaně, že nic takového se neprokázalo. S podobnými tvrzeními poprvé přišel v rámci svého trestního stíhání Smetka (zakladatel H-Systemu Petr Smetka – pozn. red.) a trestní soudy tyto nesmysly a jejich konstrukce vyvrátily, a naopak odsoudily Smetku samotného na dvanáct let,“ poznamenal Monsport, jenž chce trestní oznámení podat do dvou týdnů. 

Přesná jména sdělit zatím nechtěl, jen shrnul, že v oznámení bude figurovat jméno lidoveckého senátora Jiřího Čunka. Ten serveru sdělil, že má z trestního oznámení radost. A to proto, že při rozplítání se budou dokazovat jednotlivé skutky, které správce udělal. „Znovu a pod policejním dohledem se popíše celá kauza,“ podotkl. 

Původní text ZDE

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…