Konvička, Hampl a Lidinský natočili video pro "islamofoba roku" Donalda Trumpa

11.03.2016 17:45

Sociálními sítěmi koluje nové video z dílny Martina Konvičky. Lídr Bloku proti islámu zde po boku pravicového sociologa Petra Hampla a šéfa Úsvitu-Národní koalice Miroslava Lidinského, vyjadřuje podporu Donaldu Trumpovi v jeho snaze stát se prezidentem USA. Video však vyvolalo spíše posměch, vzhledem ke Konvičkově úrovni anglického jazyka.

Konvička, Hampl a Lidinský natočili video pro "islamofoba roku" Donalda Trumpa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ideová konference strany Úsvit-Národní Koalice

„Gratulace a podpora pro Donalda J. Trumpa!“ se jmenuje nové video hnutí Blok proti islámu, kde stojí šéf hnutí Martin Konvička společně se svými kolegy Petrem Hamplem a Miroslavem Lidinským. Video zveřejnil Hrdý Čecháček.

Konvička na videu těžce srozumitelnou angličtinou s přehnaným americkým přízvukem gratuluje Trumpovi za to, že získal britské ocenění islamofob roku 2016.

„Právě jsme se doslechli, že Donald Trump byl nepřátelským táborem jmenovám islamofobem roku,“ hlásá Konvička. „Je to velká pocta, Donalde. Strana Úsvit proti Bloku proti islámu a většina lidí z České republiky ti přeje, aby jsi se stal prezidentem,“ procedí lámanou angličtinou těžce srozumitelnou větu, která se stala na internetu terčem posměchu.

Celé sdělení je pak zakončené sborovým zvoláním „Jeď, Donalde, jeď!“ všech tří přítomných, kteří ve stejnou chvíli zároveň i zvednou palce v podpoře svému oblíbenému prezidentskému kandidátovi. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…