Konvička důrazně varuje: Islám je šílený, ale tohle...

01.02.2016 21:25

Marta Albahri vyznávala deset let islámskou víru z pozice druhé manželky radikálního muslima syrského původu. Ve jménu víry byla týrána, snažila se tedy zavděčit a chtěla se ve víře zdokonalit. Jednoho dne si ale řekla dost. Islám opustila, dnes je členkou Bloku proti islámu a otevřeně mluví o tom, co zažila. Předseda BPI Martin Konvička volá po její ochraně.

Konvička důrazně varuje: Islám je šílený, ale tohle...
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Předseda BPI Martin Konvička

„Odpadlíci od islámu jsou nejohroženější evropskou menšinou. Musíme je chránit, je to naše povinnost, pokud se nechceme zpronevěřit těm tak často skloňovaným evropským hodnotám. Zároveň tak můžeme prokázat, že naše společnost je ještě stále svobodná,“ poznamenal šéf Bloku proti islámu Martin Konvička. „Islám je šílený sám o sobě, zde ale vidíme, čím se může stát v rukou opravdových psychopatů,“ bylo se možné dočíst v jeho vyjádření.

Blok proti islámu je podle docenta připraven udělat vše pro to, aby zajistil její bezpečí. Proč je to tak důležité? Mimo jiné i proto, že rozkryla vazby mezi islamisty a orgány činnými v trestním řízení. Strážci zákona prý mají tendenci nezákonné aktivity muslimských věřících přehlížet.

Celé vyjádření najdete zde.

Nemluvě o tom, že radikální muslimové otevřeně vyhrožují lidem, kteří opustili jejich víru, smrtí. Paní Marta Albahri v této souvislosti varuje, že se čeští muslimové radikalizují. A právě proto, že upozorňuje na rizika islámu, je i jí vyhrožováno smrtí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…