Korupci podporují i média, naznačil manžel Vondráčkové

17.06.2012 18:04

Suverenita Jany Bobošíkové v nadcházejících krajských volbách získá mediálně známou posilu. Svůj záměr kandidovat do zastupitelstva ve Středočeském kraji potvrdil v nedělním Pressklubu na Frekvenci 1 manžel zpěvačky Heleny Vondráčkové Martin Michal. O jeho vstupu do politiky už před časem ParlamentníListy.cz informovaly.

Korupci podporují i média, naznačil manžel Vondráčkové
Foto: archiv
Popisek: Martin Michal a Helena Vondráčková

Michal se domnívá, že právě strana Jany Bobošíkové představuje přínos pro občany. Myslí si to prý i jeho žena. „Já bych to uvedl na pravou míru. Rozhodl jsem se pomoct Středočeskému kraji, protože všichni víme, co se tam teď děje," prohlásil Michal. Mimo obecného zlepšení obrazu kraje chce bojovat např. za zlepšení životního prostředí.

Média účelově manipulují

Suverenita se netěší právě nejsilnější podpoře voličů, hrozí totiž, že nepřekoná pětiprocentní hranici nezbytnou pro vstup do zastupitelstva. Michal k tomu ovšem poznamenává - tyto průzkumy bývají ze strany médií zmanipulovány.

„Média dělají to, co dělala i dříve, to znamená, že interpretují předvolební průzkumy tak, aby ve volbách vyhrávaly strany, které jim nebudou dělat problémy. Já tomu říkám, že je to politická korupce ze strany médií,“ zdůraznil Michal.

Manžel Vondráčkové je znám jako důsledný kritik bulvárního tisku, který neváhá popohnat odpovědné i k soudu. V souvislosti s možným angažmá v politice se však neobává, že by bulvární tlak ještě vzrostl. V minulosti byl totiž prý natolik silný, že už to snad nemůže být horší.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …