Koukejte, kdo to platí! vypálil Soukup na „Milion chvilek“. A dal slib

15.05.2019 12:27

Moderátor Jaromír Soukup se v pořadu Moje zprávy na TV Barrandov rozhorlil nad aktuálními otázkami. Mimo jiné se zaměřil na Milion chvilek pro demokracii i na bývalou poslankyni za Stranu zelených Kateřinu Jacques.

Koukejte, kdo to platí! vypálil Soukup na „Milion chvilek“. A dal slib
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Volejte šéfovi v Mých zprávách na TV Barrandov

„Demonstraci, jak známo, organizuje sdružení Milion chvilek pro demokracii. Ta neziskovka má výdrž ve svém tlaku na vládu. A ještě aby neměla, když je tak štědře dotovaná. Mezi jejich sponzory se nacházejí lidé napojení na TOP 09, ODS, neziskovku Aiesec a hlavně podporovatelé a sponzoři Jiřího Drahoše v prezidentské volbě,“ sdělil k demonstrujícím na Staroměstském náměstí, kteří se již potřetí sešli v řádech tisíců, aby vyjádřili protesty proti ministryni spravedlnosti Marii Benešové. 

Anketa

Jste pro zdražení alkoholu a cigaret, jak navrhuje ministryně Schillerová?

50%
50%
hlasovalo: 11119 lidí

„A obzvlášť pikantním přispěvatelem je feudál, nebo lépe řečeno šlechtic starého rodu, Johannes Lobkowicz,“ uvedl Soukup, jenž poukázal i na prosbu Milionu chvilek pro demonstraci se žádostí o finance mezi svými příznivci. „Bez peněz se přeci nedají organizovat manifestace, aby na nich vystupovali ti správní příznivci, rozumíte. A tak si říkám, že by možná nebylo od věci v Kauzách Jaromíra Soukupa se zaměřit na financování trochu blíže. Udělám to. Já se odstrašit nenechám,“ podotkl. 

Celý pořad najdete ZDE.

Následně si Soukup rýpl i do České televize, která v prosinci loňského roku nevysílala informace již o několikáté demonstraci žlutých vest. „Tenkrát zněla odpověď, že je to už potřetí, tak to nevysílají. Že to není zpráva hodná vysílání. Tak mě by jenom zajímalo, proč byl ze včerejší třetí demonstrace proti vládě živý vstup? Nemá tady někdo dvojí metr?“ zeptal se, zda metr obyčejných lidí není jako metr České televize. 

Závěrem se pak vyjádřil k heslům před evropskými volbami. „Podle mého názoru museli Starostové a nezávislí a TOP 09 vyhlásit soutěž o nejblbější volební heslo. Za mě osobně ale vede Kateřina Bursíková Jacques s tímto: S Čínou jako rovný s rovným. Vy jako Číňani nás nepustíte do Tibetu a my vás nepustíme do Unie," přečetl Soukup a poznamenal, že Číňané se do Unie nehrnou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…