Koukněte: Fotku Miroslavy Němcové prý retušovali několik hodin. Aby se volič nevyděsil

02.10.2013 11:16

Jak ParlamentníListy.cz informoval jeden ze členů předvolebního týmu ODS, nezvykle velkou práci grafikům v externím oddělení dalo retušování fotografie lídryně Miroslavy Němcové. Takto upravený obličej prý byl následně použit především pro web NasePremierka.cz.

Koukněte: Fotku Miroslavy Němcové prý retušovali několik hodin. Aby se volič nevyděsil
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Na akci dorazila i Miroslava Němcová

„Upravovala se hodně, je to pravda, ono je to dost i vidět," řekl naší redakci člen týmu, který si nepřál být jmenován. Podobně se vyjádřila i stylistka Gabriela Nová z pražského obchodního centra Smíchov, kterou jsme požádali o hodnocení zmíněné fotografie.

Anketa

Jsou Kuba a Němcová ti praví lídři ODS?

24%
76%
hlasovalo: 3882 lidí
„Paní Němcová působí tak, že na sobě má spoustu make-upu," uvedla Nová a se smíchem dodala: „Řekla bych, že ho má tak tunu. Takto se opravdu žena nelíčí, je to přehnané, vypadá to strašně nepřirozeně," dodala.

Sama Němcová na otázky o svém vzhledu neodpověděla. Několik uživatelů sociální sítě Facebook ovšem ano. A na skupině ODS, která má kolem třiceti tisíc členů, napsalo: „To jste ztratili rozum? Kde máte nějaké přirozené fotky?? To aby se volič nevyděsil??" Nikdo z adminů skupiny nereagoval.

Občanští demokraté se dlouhodobě potýkají se slabým lídrem. Sama Němcová tak v mnoha členech nevzbuzuje důvěru už jen proto, že je v Poslanecké sněmovně od roku 1998. I přesto právě na ní strana staví. Vznikla jak skupina na Facebooku, tak speciální webová stránka NašePremiérka.cz. ODS návštěvnost webu neuvádí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…