Kožušník, Liška, Bursík na odpis. Fortuna uveřejnila jejich zoufale nízké šance u voleb

04.05.2014 17:20

V jednom výzkumu se blíží vstupu do Evropského parlamentu, ve druhém mají jen mizivé šance. Tolik optika agentur pro výzkum veřejného mínění. Co ale profesionální bookmakeři, jejichž tipy živí sázkové společnosti? Podívejme se na sílu jednotlivých kandidátů spolu s Fortunou.

Kožušník, Liška, Bursík na odpis. Fortuna uveřejnila jejich zoufale nízké šance u voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Eduard Kožušník řeční na 24. kongresu ODS

Asi nejmenší šance pro vstup do Evropského parlamentu mají Martin Bursík, Zounar, dále Vladimír Šmicer, Ota Zaremba anebo Ondřej Liška. Jejich kurzy se pohybují mezi 6:1 až po 100:1. Pokud jste nesázeli, věřte, že je to stejná šance na úspěch, jako kdyby fotbalová Příbram porazila španělský Real Madrid. Velmi slabě si vede také dosavadní europoslanec ODS Edvard Kožušník. Na kurz 8:1 si nevsadí zřejmě nikdo. Podle informací ParlamentníchListů.cz nese Kožušník "neobhajobu" svého postu velmi nelibě.

Na straně druhé je tu velmi silná pozice ČSSD, ANO, TOP 09 a také KSČM. Překvapivě dobře si s kurzem 1,4 vede Miroslav Ransdorf. Jeho šance jsou podle Fortuny extrémně vysoké a možnost znovuzvolení téměř stoprocentní. Překvapivě nízký kurz 5,4:1 pro vstup do Bruselu má jednička Úsvitu Klára Samková. To, že se právnička na půdu evropského pléna nedostane, je oceněno kurzem 1,08. Tedy: podle Fortuny je jisté, že se Samková nikam neprobojuje.

Nízké kurzy mají i předsedové Jiří Paroubek a Radek John. První obdržel šance 15:1, druhý 10:1.

Že uspějí ODS, ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09 a KSČM je očima Fortuny jasné. Opačně to bookmakeři vidí u Úsvitu Tomia Okamury, Zelených, Pirátů. Nízké, ale celkem reálné možnosti vidí sázková kancelář pro Svobodné, a to s kurzem 2:37:1 .

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…