Kreml vyvrací informaci, že Putin má rakovinu: Ať vám jazyk upadne

29.10.2014 13:14

Strohým dementi dnes kremelský mluvčí Dmitrij Peskov odbyl informace amerického bulváru o vážné nemoci prezidenta Vladimira Putina. V reakci na tvrzení listu New York Post o Putinově rakovině prohlásil, že se „nic neděje" a šiřitelé spekulací že se nedočkají. „Ať jim jazyk upadne," poznamenal Peskov.

Kreml vyvrací informaci, že Putin má rakovinu: Ať vám jazyk upadne
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin

New York Post, který vychází v režii australského magnáta Ruperta Murdocha, dal Putinovi tři roky života. Deník tvrdí, že v Bělorusku a v Polsku se prý již měsíce objevují zprávy o tom, že ruský prezident trpí rakovinou míchy. Podle zdrojů amerického listu jde spíš o rakovinu slinivky břišní, tedy o jedno z nejagresivnějších nádorových onemocnění.

Prezidenta prý léčí starý lékař z bývalého východního Německa, s nímž se Putin seznámil, když působil v Drážďanech jako agent sovětské tajné služby KGB. Lékař, kterému je 84 let, prý zkouší různé terapie, včetně „steroidové šokové léčby", která by vysvětlovala nynější prezidentovu odulou tvář.

Některé zdroje podle deníku New York Post tvrdí, že Putin má před sebou jen tři roky života a chce po sobě zanechat odkaz v podobě rozšíření ruského území, jako tomu bylo u cara Petra Velikého nebo u Stalina.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…