Krev nebude. Foldyna do ringu proti Novotnému nenastoupí. A řekl proč

04.07.2020 17:47

Boxerské klání mezi starostou pražských Řeporyjí, občasným provokatérem Pavlem Novotným (ODS) a poslancem Jaroslavem Foldynou z poslaneckého klubu SPD bylo na spadnutí. Novotný Foldynu vyzval a ten nejprve na výzvu kývl. Nakonec však vycouval. Zde je důvod.

Krev nebude. Foldyna do ringu proti Novotnému nenastoupí. A řekl proč
Foto: TV Barrandov
Popisek: Pavel Novotný, Jaroslav Foldyna, Jaromír Soukup

Před měsícem hodil starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný rukavici poslanci v barvách SPD Tomia Okamury Jaroslavu Foldynovi a vyzval ho do ringu, kde si to prý spolu mohou vyřídit. Jak je jeho zvykem, Novotný Foldynu nazýval „koštětem“ a naznačil, že ho v ringu hodlá zabít.

Pokud už jste slyšeli o Pavlu Novotném, řekli byste si zřejmě, že šlo o nadsázku – a do jisté míry jistě ano. Pavel Novotný rád používá silná slova a nezdráhá se provokovat. Ale tady to bylo přece jen trochu jinak. Zdá se, že boxerský zápas mezi Jaroslavem Foldynou a Pavlem Novotným se opravdu chystal. Vložila se do toho Česká unie boxerů profesionálů.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Podle České unie boxerů profesionálů byl Novotný ochoten vstoupit do ringu a rozjet exhibiční zápas. A Foldyna svou účast taktéž přislíbil, ale nakonec si to rozmyslel. Kvůli blížícím se krajským volbám, ve kterých Foldyna kandiduje za SPD.

„Tak bohužel exhibiční duel mezi Jardou Foldynou a Pavlem Novotným se neuskuteční! Promotéři se snažili a byli ochotni splnit i dosti vysoké finanční požadavky aktérů. Novotný souboj odsouhlasil, ale Foldyna si bohužel svůj prvotní postoj rozmyslel. Dle svých slov nechce dělat z politiky komedii a i s ohledem na krajské volby (ve kterých kandiduje) se bude raději věnovat práci,“ oznámila Česká unie boxerů profesionálů na sociální síti Facebook.

Box Novotného s Foldynou

Box Novotného s Foldynou

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…