Kristýna Kočí se rozpovídala

26.10.2014 10:48

V rozhovoru pro server KrajskéListy.cz bývalá poslankyně Kočí uvedla: „Hodně mne naučila a hodně mi vzala. Poznala jsem díky ní spoustu zajímavých věcí a lidí i přišla o naivitu a některé „známé, ale rozhodně mne neuvěřitelně posunula.“

Kristýna Kočí se rozpovídala
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová a pověstná Kristýna Kočí

Kristýna Kočí se nedávno vdala. Svého muže našla na internetu a údajně teď prožívá šťastné období. Politika je pro ni prý skončená kapitola. Největší chybou, podle jejich slov, bylo vstoupit do politiky v tak mladém věku. Spoustu chyb tak udělala z mladické nerozvážnosti.
 
„Co se jiných týče, jejich pochybení či neférovosti dávno neřeším, každý si musí zamést před svým vlastním prahem sám. Pro mne osobně je to, doufám, uzavřená životní etapa. Jako mladá, naivní a nevyzrálá holka, jsem bohužel udělala spoustu přešlapů daných věkem, nezkušeností, extrémním tlakem na mou osobu i hloupým spoléháním se na nesprávné lidi. Na druhou stranu jsem nikdy neudělala vědomě nic, čím bych chtěla někoho nespravedlivě poškodit a sama před sebou mám čistý stůl. Díky tomu jsem se mohla posunout a uzavřít tuhle kapitolu,“ řekla o ostatních aktérech kauzy kolem tehdejšího lídra strany Věci veřejné – Víta Bárty.
 
 
V současné době prý s manželem vymýšlí vlastní business, o kterém nechce prozradit nic konkrétního.
 
Připomeňme, že Kristýna Kočí se stala poslankyní v roce 2010 za Věci veřejné. V dubnu roku 2011 pak obvinila Víta Bártu z uplácení. Spolu s tehdejším poslancem Škárkou a Humlem nakonec VV opustili a do konce vlády Petra Nečase působila jako nezařazená poslankyně.
 
„Pokud jde o lidi, kterých si vážím, tak jsou to především ti, kteří už dnes nejsou členy Věcí veřejných. Byli to lidé, kteří chtěli politiku dělat opravdově a VV původně zakládali. To se bohužel změnilo příchodem Víta Bárty a jeho přitakávačů v čele s Radkem Johnem, a já, a ani nikdo jiný z mého okolí jsme absolutní „bártizaci“ nedokázali zabránit a VV se staly investičním záměrem pražských podnikatelů. A rozhodně si vážím i Kristýny Kočí, která jako jedna z mála dokázala Bártovým zločinným plánům vzdorovat a veřejně na ně poukázala," glosoval pro naši redakci v jednom z rozhovorů exposlanec Škárka. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…