Kristýna Kočí se vdala. Neuvěříte, v čem bude s manželem podnikat

03.10.2014 18:30

Bývalá poslankyně za Věci veřejné Kristýna Kočí se vdala. Za manžela si vzala pojistného matematika Jakuba Mertla. Napsal o tom bulvární server Blesk.cz.

Kristýna Kočí se vdala. Neuvěříte, v čem bude s manželem podnikat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalá poslankyně Kristýna Kočí

Dvojice je spolu necelý rok. Seznámili se pomocí internetu a během svatby prozradili, že sami spustí podobný projekt. Chtějí pomáhat lidem v seznamování. „Dnes je velký problém, aby se lidé seznamovali, obzvlášť našeho věku, takže něco takového teď také spouštíme. Protože i my máme spoustu kamarádů, kteří takové štěstí neměli a toho pravého zatím nepotkali. Tak jim snad pomůžeme,“ prohlásila Kristýna Mertlová (dříve Kočí) pro Blesk.cz.

Kočí byla poslankyní od května 2010 do srpna 2013. Do sněmovny se dostala za stranu Věci veřejné, ale v roce 2011 byla vyloučena, když obvinila stranického guru Víta Bártu z uplácení véčkařů a z kupování si jejich loajality.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…