Kritizují vykořisťování zaměstnanců a sami je šikanují. Otevřeli jsme téma pracovních podmínek v ČSSD a vyjádřil se i bývalý předseda

28.08.2017 21:29

Server ParlamentníListy.cz přinesl zdrcující analýzu poměrů v ČSSD. Několik zaměstnanců pod podmínkou anonymity prozradilo, že pracovat v Lidovém domě není žádný med. Ačkoli se ČSSD zaklíná tím, že je pro všechny zaměstnance, k těm svým se mnohdy nechová právě laskavě. Ke zveřejněnému článku se vyjádřil také expremiér Jiří Paroubek.

Kritizují vykořisťování zaměstnanců a sami je šikanují. Otevřeli jsme téma pracovních podmínek v ČSSD a vyjádřil se i bývalý předseda
Foto: Archiv PL
Popisek: Jiří Paroubek ve studiu PL TV

Někdejší premiér Jiří Paroubek si přečetl článek na serveru ParlamentníListy.cz o tom, že některým zaměstnancům Lidového domu se opravdu nedaří dobře. Jsou pod velkým tlakem, který neustává, z čehož se někteří psychicky hroutí. Paroubek se domnívá, že tuto situaci je třeba urychleně řešit. Zvlášť když vezmeme v potaz, že server přistupoval v minulosti k ČSSD korektně. Tak to alespoň vidí expremiér.   

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

„Na ParlamentníchListech.cz, jehož redakce celou věc velmi pečlivě zdokumentovala, byl včera zveřejněn článek ‚Zhroucení, rakoviny, šikana, urážky, prostě peklo‘. Tento článek popisuje otřesné poměry v rámci Lidového domu, kde vládnou rukou společnou a nerozdílnou a zejména drsnou ekonomický ředitel ČSSD (bývalý dlouholetý místopředseda ČSSD) M. Starec a ústřední tajemník Kucián,“ napsal na serveru Vaše Věc.cz někdejší předseda ČSSD Jiří Paroubek.

Celý článek naleznete zde.

Někteří zaměstnanci Lidového domu pod podmínkou anonymity mluvili o tom, jak jsou umlčováni. Sobotku prý ve straně nikdo příliš neposlouchá a zaměstnanci Lidového domu, centrály ČSSD, jsou podle vlastních slov šikanováni. Někteří to nevydrželi a raději z práce odešli. Jiní prý sklonili hlavy a řekli si, že šikanu zkusí vydržet.  

Lubomíra Zaorálka proto Paroubek vyzval, aby s tím něco udělal.

„L. Zaorálek by se měl seznámit okamžitě s reálnou situací v Lidovém domě, vyslechnout alespoň několik řadových pracovníků a zjednat nápravu. To nejhorší by bylo, kdyby i on přistoupil na argumentaci obou šéfů Lidového domu, a sice že jde o spiknutí, které má poškodit ČSSD,“ varoval volebního lídra sociální demokracie bývalý premiér za tuto stranu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…