Křivák a podrazák. Okamura účtuje s lidovcem ze Zlínska

01.12.2013 17:59

Bývalý senátor za Zlínsko, nyní čerstvý poslanec Tomio Okamura, čelí protiútokem napadení od kandidáta z konkurenční KDU-ČSL před doplňovacími volbami právě na Okamurou uvolněné místo v horní komoře našeho nejvyššího zastupitelského sboru. Celá kauza nicméně ilustruje, že Tomio Okamura a jeho hnutí Úsvit se přinejmenším na Zlínsku stali hráči, s nimiž je nutno ve volbách počítat.

Křivák a podrazák. Okamura účtuje s lidovcem ze Zlínska
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

"Nestačím zírat na to, co o mně říká starosta Uherského Brodu na Zlínsku Patrik Kunčar z KDU-ČSL. Tento člověk mi před 14 dny volal a žádal mě o veřejnou podporu, protože bude kandidovat v doplňovacích senátních volbách na Zlínsku, které se konají 10. - 11. ledna 2014. Říkal mi, jak by mu moje veřejná podpora pomohla ke zvolení. Slušně jsem mu vysvětlil, že ho podpořit nemůžu, protože bude naše hnutí Úsvit stavět do voleb svého vlastního kandidáta, navíc s podporou hnutí ANO, MUDr. Pavla Talaše," píše na své facebookové stránce poslanec a předseda hnutí Úsvit přímé demokracie Tomio Okamura. 

"A dnes se dočítám v médiích, jak pan Patrik Kunčar z KDU-ČSL kritizuje najednou moji práci, špiní mě a naváží se do mě. A sám sebe vychvaluje. To je neuvěřitelné chování. Před 14 dny chce ode mne podporu, a když ji nedostal, tak mi vrazí kudlu do zad," postěžoval si předseda Úsvitu svým příznivcům a čtenářům. 

"Chcete opravdu, aby Vás v Senátu za Zlínsko zastupoval takový bezcharakterní člověk s ohebnou páteří jako Patrik Kunčar z KDU-ČSL? Když se takto podrazácky chová již nyní, co bude dělat potom, kdybyste si ho zvolili do Senátu? Děsivá představa, další křivák..." útočí na soupeře Tomio Okamura. 

A pokračuje apelem na své příznivce, aby jeho hnutí přišli ve volbách podpořit: "Přijďte nás prosím 10. - 11. ledna na Zlínsku určitě podpořit k volbám, bude nízká volební účast, takže každý Váš hlas bude potřeba, aby nás bylo pro uskutečnění změn v Parlamentu víc. Mluvte prosím i s Vaší rodinou a přáteli a přiveďte je k volbám také." A předem jim děkuje za podporu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …