Krnáčová v kožených kalhotách děkovala policistům

23.03.2015 15:41

Pražská primátorka Adriana Krnáčová se v úterý zúčastnila slavnostního předávání Cen ředitele krajského ředitelství policie hlavního města Prahy za rok 2014 v Brožíkově sále Staroměstské radnice.

Krnáčová v kožených kalhotách děkovala policistům
Foto: Praha.eu
Popisek: Pražská primátorka Adriana Krnáčová

„Naše dnešní společnost zoufale postrádá hrdiny. Policisté, kteří nasazují své zdraví a životy v zájmu zajištění bezpečí druhých, jimi bezesporu jsou. Ke komu by však měli vzhlížet sami policisté? Kdo by měl být vzorem pro ty, kteří by sami měli být vzorem pro ostatní. Možná, že odpověď na tuto otázku nám poskytne bližší seznámení se s naprosto mimořádnou prací vítězů cen, které tu dnes slavnostně předáváme. Děkuji vám za práci, kterou dennodenně odvádíte,“ řekla Krnáčová.

Vítězové jednotlivých kategorií budou nominováni do celostátní soutěže policista, kterou každoročně vyhlašuje policejní prezident.

Předávání, na které primátorka dorazila v kožených kalhotách, se obešlo bez komplikací. Server Krajské listy ovšem v pondělí upozornil na nevybíravý slovník, jakým Krnáčová častovala radní hlavního města. Podle webu použila opakovaně slovo čůrák, což ostatní politiky uráželo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…