Kubera poradil nadávajícím občanům, jak být spokojenější

11.04.2013 12:02

Svůj osvědčený lék na deprese a blbou náladu doporučil všem čtenářům revue pravybreh.cz předseda senátorů ODS Jaroslav Kubera. Postačí k tomu prý dvě rekvizity- mapa světa a účtenka ze supermarketu.

Kubera poradil nadávajícím občanům, jak být spokojenější
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Kubera

„Nemám rád negativistické řeči o tom, že má někdo deprese,“ přiznává hned v úvodu teplický senátor. Většinou prý tyto stavy nemají nic společného s psychiatrickou diagnózou, ale jde jen o to, že se člověku něco nepovedlo, nebo se mu svět zdá nespravedlivý. Kubera sám, jak přiznal, má na takové stavy dva léky.

„Při prvním návalu špatných nálad si vezmu mapu světa a podívám se na zeměkouli,“ doporučuje senátor. Při tom si prý uvědomí, že miliardy lidí nemají vodu a půl dne tráví chozením s kanystrem, aby jejich rodina nezemřela žízní.

Druhým trikem, který senátor ODS na špatnou náladu používá, je prý pokladní účtenka, kterou si schová po návštěvě supermarketu. „Doma si pak sednu a proškrtám věci, které jsem původně nechtěl koupit,“ popisuje své antidepresivum. Při tomto proškrtávání si prý vždycky uvědomí, jak dobře se má, a hned je mu prý lépe.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…