Kupte si housku! Zítra vám ji prodá Miroslav Kalousek

16.05.2014 12:01

Strana Karla Schwarzenberga TOP 09 objevila před předčasnými sněmovními volbami kouzlo kontaktní kampaně. Setkávat se netradičními způsoby se svými voliči se proto kandidáti do eurovoleb rozhodli i tentokrát. V Turnovské cukrárně a sousedící pekárně budou v sobotu zákazníkům prodávat laskominy a pečivo. Housku vám prodá třeba i exministr financí Miroslav Kalousek.

Kupte si housku! Zítra vám ji prodá Miroslav Kalousek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Kalousek

Zatímco senátor a kandidát TOP 09 na europoslance Jaromír Štětina bude v sobotu od deseti hodin dopoledne obsluhovat zákazníky turnovské cukrárny Mikula, o čemž informovala na Facebooku jeho asistentka Pavla Hájková, v sousední pekárně dočasně uplatní svůj prodavačský um další kandidáti a členové TOP 09.

"Přijdete si do pekárny koupit housku a za pultem stojí Luďek Niedermayer, Jiří Pospíšil nebo Miroslav Kalousek? Tak to se Vám může stát např. v turnovské pekárně Mikula (Nádražní 1064), a to v sobotu 17. 5. od 10:00 hodin," láká zájemce TOP 09 na svých stránkách.

TOP 09 láká své příznivce také na besedy

V cukrárně bude poté od jedenácti hodin probíhat beseda s občany o evropských tématech. Pro Jaromíra Štětinu tím ale jeho sobotní program nekončí. V odpoledních hodinách má naplánovánu vlastní besedu na liberecké koleji. Jejím tématem bude situace na Ukrajině.

Kdo by se ještě kandidátů a TOP 09 dostatečně nenabažil, pro toho je za účasti výše zmíněných politiků připraven také koncert v Hospodě U Váchy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…