Kurva, kde mám boty, řval prý Babiš. Bulvár si povídal s jeho dlouholetým řidičem

13.09.2014 10:46

Andrej Babiš (ANO) cestuje autem v bačkorách, nepotřebuje zastavovat a slovo kokot používá jako slovo vole. To mimo jiné prozradil o svém šéfovi řidič Josef Votava. Deník Blesk totiž nahlédl do jeho knihy o ministrovi financí. Vozí ho už přes dvacet let.

Kurva, kde mám boty, řval prý Babiš. Bulvár si povídal s jeho dlouholetým řidičem
Foto: Radim Panenka
Popisek: Andrej Babiš v Paříži

O lidech nám mohou prozradit něco zajímavého právě ti, co s nimi tráví denodenně mnoho času. Bulvární deník Blesk upozorňuje na příběhy, které vtipně o ministrovi financí a miliardáři Andreji Babišovi vypráví jeho řidič Pepa Votava. Vozí ho už 21 let, a tak má co vyprávět.

Blesk na svých stránkách nabízí fotografii Andreje Babiše, kterak vystupuje z auta. Hezky, seriózně oblečen v padnoucím obleku s dokumenty v podpaží..., ale! Na nohou má obří zelené teplé papuče. Fotografie ilustruje úsměvnou historku, kterou jeho řidič Pepa zveřejňuje v knize „O Babišovi bez Babiše“.

Šéf hnutí ANO a vládce financí České republiky totiž na dlouhých cestách upřednostňuje právě pohodlí domácí obuvi a boty si bere do auta, aby se do nich přezul až na místě. Jednou ovšem přijel do Olomouce a nestačil se prý divit. „Kurva, kde mám boty?!“ ptal se svého řidiče. Marně. Boty zůstaly doma.

Bylo teprve osm hodin ráno, a tak Andreji Babišovi nezbylo, než navštívit otevřený vietnamský krámek. Chtěl prý nějaké kvalitní boty, na což mu prodavačka řekla: „To my máme, pane, ale ty jsou drahé, stojí dvanáct stovek.“ Babiš si je vzal, a když se vrátil domů, tak je dal na popelnici, aby radost udělaly ještě někomu jinému.

Babiš na dlouhých cestách nejí ani nepije

To je jedna z historek, které o Babišovi prozradil jeho dlouholetý řidič. Veselé je také jeho vyprávění o tom, že Babiš nepotřebuje zastavovat a dělat přestávky. „Když jezdíme dlouhé cesty, on moc nejí a nepije, takže zákonitě ani nečůrá, tak nemůžeme čůrat ani my,“ tvrdí Votava. Hned ale doplňuje: „Ale je lidský, sociální cítění má neuvěřitelné.“

Avšak nepopírá, že někdy mu šéf řekne „kokote“. „Když mi řekne, že jsem kokot, je mi to jedno. On má slovo kokot místo vole. A o sobě taky říká, že je kokot, když vlezl do politiky,“ vysvětlil řidič Pepa.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…