Langer hlásí zprávy z Rádia Jerevan: V Česku se blíží předčasné volby

29.10.2013 15:50

Někdejší ministr vnitra za ODS Ivan Langer na sociální síti Facebook varuje, že se blíží předčasné volby a kampaň už se v podstatě rozbíhá. Odvolává se přitom na Rádio Jerevan. V ČSSD a v ODS se odehraje boj o moc, hnutí ANO dostane prostor představit své podmínky v daňové oblasti a prezident Zeman nechá vládnout Rusnokův kabinet až do jara.

Langer hlásí zprávy z Rádia Jerevan: V Česku se blíží předčasné volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivan Langer

Stávající situace na české politické scéně si podle Ivana Langera všímá i Rádio Jerevan. Podle něj prý zatím není jasné, jak dopadne souboj v ČSSD, na což čeká předseda hnutí ANO miliardář Andrej Babiš a vlastně i KDU-ČSL s předsedou Pavlem Bělobrádkem. Mezitím se v ODS odehraje tvrdý boj o volbu MISS sympatie a využije toho nepochybně i prezident Miloš Zeman, který ponechá svou vládu u moci až do evropských voleb v květnu, s nimiž spojí i další předčasné volby sněmovní.

„Předvolební kampaň začala! Ať již to v ČSSD dopadne, jak dopadne, ANO předloží své (daňové) podmínky tolerance připadné vlády, které budou pro ČSSD nepřijatelné; KDU-ČSL označí sociální demokracii za nečitelného koaličního partnera. Prezident Miloš Zeman oznámí, že v zájmu zachování stability bude vláda Jiřího Rusnoka vládnout do předčasných voleb, které se v rámci úspor budou konat společně s volbami do Evropského parlamentu. TOP 09 si jako signál stability v rozbouřené době zvolí v listopadu předsedou Karla Schwarzenberga. A v ODS se budeme tři měsíce navzájem masakrovat volbou "Miss sympatie" - Jirka nebo Mirka... A pak přijdou volby...,“ hlásí podle Langera Rádio Jerevan.

Připomeňme, že Ivan Langer vede instituci blízkou ODS - CEVRO, kde nabídl pracovní angažmá mimo jiné také expremiérovi Petru Nečasovi a někdejšímu ministrovi obrany Alexandru Vondrovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…