Léčba islámem. Spisovatel Kuras sepsal varování všem nemužským pohlavím a sexuálním menšinám, jak dopadnou

13.05.2017 16:27

Český spisovatel a publicista Benjamin Kuras se na serveru SecurityMagazín.cz rozepsal o ohroženém živočišném druhu, jenž nese jméno bílý heterosexuál.

Léčba islámem. Spisovatel Kuras sepsal varování všem nemužským pohlavím a sexuálním menšinám, jak dopadnou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Benjamin Kuras

„Feminismus býval kdysi velká sranda, když se ještě feministky samy dokázaly brát s humorem a bavily nás dodnes slavnými citáty,“ zmínil úvodem Kuras. Podle jeho slov se díky feministickému humoru i někteří z bílých heterosexuálů stávali feministy a pěstovali k sestrám feministkám porozumění, laskavost a shovívavost. „Tak jsme také vytvořili pro ženy tu nejspravedlivější civilizaci, jakou kdy svět znal,“ dodal s tím, že znevýhodnění jsou přece muži. „Nemohou rodit děti a nikdo s tím nic nedělá,“ řekla podle Kurase Golda Meirová. 

„Před pár lety se i toto znevýhodnění překonalo porodem dítěte z útrob muže, který otěhotněl ještě jako žena, než se nechala na muže transsexualizovat. Delší dobu už také víme, že pohlaví není věc biologická, nýbrž společensko-psychologicko-filozoficko-politická a každý máme právo se pokládat za jakékoli pohlaví, které nás napadne – a řadu dalších, která by nás nikdy nenapadla. Postmoderní sexuální příručky uvádějí, kromě obvyklých mužů, žen, homosexuálů, lesbiček, bisexuálů, hermafroditů, transsexuálů a asexuálů ještě další volby,“ zmiňuje pak Kuras. 

„Ti, kdo se pokládáme za normální heterosexuály, ať už muže či ženy, už tedy dávno nejsme normální, každopádně už ne normativní, nýbrž extremistická menšina postižená chorobou sexuálního šovinismu střiženého rasismem, xenofobií a islamofobií,“ řekl. Heterosexuální mužská menšina se podle něj stala terčem útoků právě feministek. „A to těch stále ještě se pokládajících za ženy, akorát ženy tou mužskou heterosexuální menšinou perzekvované. Podstatou té perzekuce je to, že jim všechno dovolujeme. A komu je vše dovoleno, začne se nudit z nedostatku vnější inspirace a podléhat depresi z tyranie svobodné volby, která jej nutí neustále a únavně o něčem rozhodovat,“ dodal.

A vzpomněl v té souvislosti prezidenta USA Donalda Trumpa, jenž byl v minulosti kvůli svým výrokům kvalifikován do role mužského šovinisty. Pak připomíná i pochod žen s hesly, jejichž vulgarita prý musela nahnat husí kůži i samotnému Trumpovi. 

Původní text ZDE.

„Ač by se zdálo, že demonstrace potěšila všechny pokrokové lidi, transgenderová komunita vnímá okázalou přítomnost kundích čepic a zobrazování ženských genitálií a kundích hesel jako opresivní. Vyslaly totiž jasný a opresivní cisgenderový vzkaz trans-ženám, že mít kundu je zásadní podmínka ženství a žena s penisem není žena. Důrazem na genitálie protest podlehl rigidnímu západnímu pojetí pohlaví, čímž se demonstrace ukázaly být cis-sexistické a transmisogynistické a zvrhly se v pochod bílých cis-ženských, nehostinný k non-binárním jednotlivcům,“ připomíná pak Kuras slova transgenderové komunity. 

Zároveň pak sdělil radu, jak by se bílí muži dali ještě zachránit před vyhubením. „Přestoupit všichni na islám, ozbrojit se zákony šaría a jimi darovat těm vzteklým feministkám tu pravou svobodu, po níž tak touží a jakou požívají v Saúdské Arábii, Íránu, Súdánu, Somálsku a Afghánistánu. Ujišťuji vás, že výměnou za mír, který tím získáme, je obřízka zanedbatelnou daní,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…