Legrace z primátorky Adriany Krnáčové: Video křičící naštvané slovenské Romky

06.03.2015 16:22

Internetem koluje video rozčílené pražské primátorky Adriany Krnáčové, která se před novináři po jednání o tunelu Blanka rozpálila tak, že jí do řeči pronikala slova z rodné slovenštiny. Asi i díky tomu začali internetoví recesisté její lamentaci nad navlhlými kabely v tunelu Blanka srovnávat s jiným videozáznamem, kde se mluví slovensky o kabelech.

Legrace z primátorky Adriany Krnáčové: Video křičící naštvané slovenské Romky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová

Volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček na svém Faceboku zveřejnil populární video ze slovenské dědiny, kde se místní Romka rozčiluje nad vypnutím elektřiny a viní místního obyvatele. „On tady před svědkami vypovedal, že tam nedal žádný kabel,“ vykládala žena na kameru. Realita prý ale byla taková, že elektřina do osady dříve vedla. „Tu bol kabel, tu kabel, tu kabel,“ gestikulovala široce rukama. Ale dotyčný soused, který měl od obyvatel peníze za elektřinu vybírat a předávat provozovateli, je prý zdefraudoval. „On to naházel do automatů a protancoval,“ vykládala temperamentně.

Video Poláčkovi tématem kabelů a temperamentním projevem se slovenskými slovíčky připomnělo pražskou primátorku Adrianu Krnáčovou a její rozčílený výstup před novináři na chodbě pražského magistrátu.

„Při poslechu hysterického projevu paní primátorky si říkám, že asi i ona pochopila, že pouhé PROSTĚ stačit nebude. Obávám se, že emoce a hesla na volebních plakátech ale k řešení stačit nebudou,“ poznamenal k tomu volební manažer TOP 09.

Pro ParlamentníListy.cz pak přidal další vyjádření: „Evidentně paní Krnáčová pochopila, že s Bémovým dědictvím bude mít dost práce a musí si poradit jako tisícovky jiných starostů s jinými problémy.“ TOP 09 za primátora Hudečka podle něj alespoň držela termíny, ačkoliv si také kolikrát mohla stoupnout před kamery a dát průchod rozčílení. Proto mu prý video s temperamentní Slovenkou přišlo jako hezká ilustrace chování primátorky.

Ještě předtím na svém Facebooku Poláček ironicky poznamenal, že existuje Svatý Adrian a mohla by k němu existovat i Svatá Adriana. Ke svatořečení jsou totiž, jak známo, potřeba dva zázraky. „Mě napadlo otevření Blanky a vyřešení Opencard,“ poznamenal.

Jaroslav Poláček pro ParlamentníListy.cz:

Evidentně paní Krnáčová pochopila, že s Bémovým dědictvím bude mít dost práce a musí si poradit jako tisícovky jiných starostů s jinými problemy. TOP 09 držela aspoň termíny a nepochybuji, že bylo mnoho příležitostí naštvat se a jít se vyykricet před kamery. Ta ilustrace kauzy "kabel" mi přišla úsměvná.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…