Lehce rasistický humor na téma „mistrovství světa ve fotbale“. Víte, kdo vyhrál?

17.07.2018 14:20

Komentátor a někdejší vrcholný politik ODS Miroslav Macek na svém portálu Viditelný Macek glosoval dění posledního týdne. Schytal to od něj hlavně

Lehce rasistický humor na téma „mistrovství světa ve fotbale“. Víte, kdo vyhrál?
Foto: Screen: ČT Sport
Popisek: Putin se deštníku dočkal hned...

„Pořadí MS ve fotbale opsané z facebooku:

1. Africa All Stars

2. Chorvatsko

3. Belgické Kongo“

Tímto postřehem Miroslav Macek okomentoval v pondělní glose výsledky fotbalového šampionátu v Rusku.

Anketa

Je dobře, že se Donald Trump snaží vyjít s Vladimirem Putinem, i když mu za to v USA nadávají?

98%
2%
hlasovalo: 15699 lidí

Pod ministrem práce a sociálních věcí se kýve židle. Petr Krčál (ČSSD) údajně opsal celé strany ve své bakalářské práci. Miroslav Macek ale vidí pochybení i na straně Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, kde Krčál práci obhájil. A zároveň si Macek dělá legraci z neustálého strašení ruskými hackery.

„Nový ministr práce a sociálních věcí Petr Krčál, který v kabinetu zastupuje sociální demokraty, má stejný problém, kvůli němuž musela už před hlasováním o důvěře rezignovat ministryně spravedlnosti Taťána Malá z hnutí ANO. V bakalářské práci, kterou Krčál napsal v roce 2006 na Institutu mezioborových studií Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, je mnoho stránek stejného textu, který už dříve napsal jiný autor. V některých kapitolách včetně úvodu jsou celé stránky přímo „překlopeny“ z jiné bakalářské práce.

Řadu takových míst odhalil specializovaný program na kontrolu plagiátů, ještě větší část nepůvodního textu však objevil Seznam při další podrobné analýze Krčálovy práce. Seznam ministra Krčála s těmito zjištěními konfrontoval. Ministr řekl, že si shody svého textu s jinými pracemi neumí vysvětlit a že na své práci pracoval poctivě. Tolik zpráva. Zatracení ruští hackeři! Nedají a nedají si pokoj a jak to má pak chudák ministr vysvětlit? Ovšem to podstatnější! Neměly by být potrestány i ty „vysoké“ školy, když pouští do oběhu takové zmetky,“ ptá se Miroslav Macek.

Původní text ZDE:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…