Levičáci si našli za mluvčího "jakousi osobu jménem Kohout". Publicista Buchert dal průchod svému zhnusení

17.08.2015 17:37

Nad posledním extempore Milana Kohouta se na serveru Svobodné fórum zamýšlí publicista Viliam Buchert. Uvádí, že Kohout není ani profesorem, ani filozofem. A diskusi, kterou Kohoutovy kontroverzní činy vzbudily, označil za absurdní, která nemá ani hlavu, ani patu.

Levičáci si našli za mluvčího "jakousi osobu jménem Kohout". Publicista Buchert dal průchod svému zhnusení
Foto: Archiv M. Kohouta
Popisek: Milan Kohout

Buchert označuje Milana Kohouta za „jakousi osobu“. Připomíná, že vyvolal pozdvižení tím, že před pár dny na svém Facebooku zveřejnil popis činu, jenž sám Kohout nazval performancí a který měl uskutečnit v jednom polském kostele. „Prý shromáždil trochu svého spermatu, o kterém se domnívá, že musí obsahovat genetickou informaci o jeho ateismu, a zředil ho v tamní svěcené vodě. Doufal, že jeho semeno se pak vsákne do kůže křižujících se křesťanů a oni geneticky konvertují k ateismu,“ popsal poslední Kohoutovu podivuhodnou aktivitu.

Celý text najdete ZDE

K tomu ironicky poznamenal, že jak nové psychiatrické centrum v Klecanech, tak staré centrum v pražských Bohnicích na to nijak nereagovaly.

Buchert také připomíná, že Kohout nedávno podal na Krajském státním zastupitelství v Plzni trestní oznámení na církve. Ty podle něj páchají trestný čin tím, že šíří teze uvedené v Bibli. „Bible mimo jiné vybízí k fanatickému pronásledování jinak smýšlejících lidí, k zabíjení lidí pracujících v neděli nebo k vraždění všech, kteří nenásledují víru v jediného boha Hospodina a chtějí věřit v jiné bohy nebo k vraždění za manželskou nevěru,“ cituje Buchert z Kohoutova trestního oznámení na církve.

Závěrem Buchert tvrdí, že odezvou na většinu výroků Milana Kohouta by mělo být ticho. „Jenže někteří čeští levičáci si z Kohouta udělali jakéhosi mluvčího. A tím byla diskuse o jeho blouznění ve veřejném prostoru odstartována,“ uzavírá publicista své zamyšlení nad kontroverzní osobou Milana Kohouta.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…