Lhář, demagog a navíc lidská troska. Tvorba psychologického profilu Miloše Zemana má pokračování

02.05.2015 13:11

Ještě když byl Miloš Zeman v plné kondici, byl anomální osobností silně poznamenanou narcismem a egoismem. Na svém blogu na serveru Aktuálně.cz to tvrdí publicista, spisovatel a nakladatel Bohumil Sláma, původním povoláním klinický psycholog.

Lhář, demagog a navíc lidská troska. Tvorba psychologického profilu Miloše Zemana má pokračování
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Prezident Miloš Zeman navštívil Brandýs nad Labem

„Miloš Zeman, už když byl ještě v plné kondici, byl anomální či hraniční osobností s mimořádným, zejména verbálním (slovním) intelektem, avšak silně poznamenanou narcismem a egoismem. Nikdy neměl rozvinuté kritické myšlení (nezaměňovat se schopností kritiky) – jednak se v něm nikdy dostatečně nevycvičil, jednak ho silně zkreslovala jeho deformovaná osobnost,“ tvrdí Sláma s tím, že současný český prezident byl také „demagogem, lhářem a bezcharakterním, amorálním člověkem“.

Celý text je ZDE

Na druhou stranu Zemanovi přiznává, že byl vždy nadán velkou nápaditostí a tvořivostí. Ale vzápětí si do hlavy státu pěkně rýpne: „To, v čem jsme od přírody nejsilnější a co po celý život nejvíc užíváme, se i při úpadku ostatních schopností drží nejdéle. Nenechme se proto mýlit jeho ‚stále mladickou‘ nápaditostí – jsou to jen trosky bývalé ‚slávy‘,“ píše Sláma.

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…