Lidé jsou z muslimských ghett vyháněni. A zabíjejí psi, protože ti pokousali Mahameda. Alexander Tomský popsal, co se dnes odehrává v západních městech

11.07.2017 16:26

Politolog a překladatel Alexandr Tomský se v rozhovoru pro server Info.cz vyjádřil mimo jiné k muslimským ghettům. Tvrdí, že v danou chvíli je vyvíjen takový tlak na ostatní obyvatele, až se raději odstěhují. Zároveň Tomský také vyjádřil kritiku k Evropské unii, která podle něj rozbíjí národní státy.

Lidé jsou z muslimských ghett vyháněni. A zabíjejí psi, protože ti pokousali Mahameda. Alexander Tomský popsal,  co se dnes odehrává v západních městech
Foto: Hans Štembera
Popisek: Politolog Alexander Tomský

„Evropská unie je dlouhodobý projekt, poměrně utopický. Může se teoreticky reformovat, ale já si myslím, že spěje ke své zkáze,“ podotkl k tématu Evropské unie Tomský. Co však považuje za průšvih, je islám.

„Když vám stoupá počet islámských přívrženců v určité čtvrti, tak vám zmizí psi. Je známo, že pes pokousal Mohameda, a ti kluci začnou házet kameny na psy. Když ten počet islámských dětí ve školách narůstá, začínají si stěžovat matky děvčat, že musejí chodit ke gynekologovi, mají dohromady tělocvik, a žádají separaci. Vadí jim vepřové v kuchyni. A takhle přibývá ten tlak,“ hovoří Tomský o situaci v muslimských čtvrtích. Britové pak například čtvrti opustí a ghettoizace narůstá.

Video najdete ZDE.

„Islámská kultura, ti lidé jsou nevinní, ti v tom vyrostli, je nekompatibilní s naší kulturou,“ poznamenal Tomský. „Čím větší množství těchto lidí přichází, tím více je problémů. Jsou především politické, ekonomické a je to i problém terorismu,“ dodal.

Tomský se také domnívá, že muslimští uprchlíci jsou jedinými uprchlíky, kteří jsou problémem. „Islámské náboženství je totiž sektářské náboženství,“ řekl Tomský jasně. Je podle něj také nepřizpůsobivé a považuje se za vyšší kulturu. 

Své pak Tomský řekl k přerozdělování migrantů podle kvót. „Jak můžete rozdělovat uprchlíky podle nějakého klíče do zemí, do kterých oni nechtějí?“ zeptal se v této souvislosti Tomský. Česká republika podle něj může klást odpor, ale hlavním problémem jsou otevřené hranice. 

Frontex pak podle něj slouží na záchranu uprchlíků. Neziskovky si z jejich lovení z moře udělaly podle jeho slov byznys, on sám by je zakázal. „Je obrovský zájem na tom sem ty lidi přivážet. Evropská unie se neprojevila ani jednou, že by ty hranice chtěla zarazit,“ podotkl Tomský ostře s tím, že toto by se právě mělo stát – ochránit vnější hranice. 

Závěrem se pak Tomský vyjádřil k události v plaveckém areálu Aquapalace Čestlice, kdy dvě ženy způsobily pozdvižení kvůli koupání se v burkinách. „Přestože jsem proti přijímání muslimů, reakce na událost se mi nelíbí,“ zmínil Tomský s tím, že když ti lidé už tady jsou, tak toto se tolerovat dá. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…