Lidinský z Úsvitu se narovinu vyjádřil ke Konvičkovi s Hamplem

29.04.2016 20:42

K nejnovější roztržce mezi Blokem proti islámu a hnutím Úsvit se na sociální síti vyjádřil lídr Úsvitu Miroslav Lidinský. Tento týden, v němž k roztržce došlo, označil za tragikomický, z něhož mají největší radost „všechny proimigrační a všechny extremistické síly v České republice“.

Lidinský z Úsvitu se narovinu vyjádřil ke Konvičkovi s Hamplem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Ú-NK Miroslav Lidinský

Lidinský nejprve poděkoval všem lidem z Bloku proti islámu, s nimiž dokázal Úsvit nastartovat zpřísnění azylového zákona a kteří podpořili společnou věc na demonstracích a debatách.

Zároveň se omluvil všem, kteří věřili, že s Martinem Konvičkou a Petrem Hamplem vytvoří Úsvit sílu, která se po vzoru Slovenska, Británie a dalších eurorealistických vlád postaví Bruselu. „Byl to bohužel sen, který se rozplynul,“ posteskl si.

Závěrem vyjádřil ochotu spolupracovat s každým, kdo bude chtít zastavit islamizaci naší země a rozpínavost Bruselu.

Celé znění příspěvku Miroslava Lidinského na jeho facebookovém profilu:

Dámy a pánové, je třeba udělat tečku za tragikomickým týdnem, z něhož mají největší radost všechny proimigrační a všechny extremistické síly v České republice.

Děkuji všem v Bloku proti islámu, se kterými jsme dokázali nastartovat zpřísnění azylového zákona a naší petici za znovuzřízení Pohraniční policie. Děkují Vám všem, kteří jste na demonstracích a debatách podpořili naší společnou věc. Zároveň se omlouvám všem, kteří jste věřili, že s Martinem Konvičkou a Petrem Hamplem vytvoříme sílu, která se po vzoru Slovenska, Británie a dalších eurorealistických vlád postaví Bruselu. Byl to bohužel sen, který se rozplynul.

Přesto budeme dál pokračovat v naší práci tak jako doposud a rád budu spolupracovat s každým, kdo bude chtít zastavit islamizaci naší země a rozpínavost Bruselu. Tak jako to reálně každý den dělají na parlamentní půdě naši poslanci.

 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…