Lidové noviny šijí do prezidenta: Normálního čičmundu by za chlastání lékař nehájil

03.08.2013 10:23

Alkoholici prý už mají zastání i u lékařských kapacit. Píše to alespoň Martin Zvěřina ve svém komentáři v Lidových novinách. Ministr Martin Holcát prý svým shovívavým postojem k prezidentovým návykům národu dokázal, že není nadarmo ministrem zdravotnictví.

Lidové noviny šijí do prezidenta: Normálního čičmundu by za chlastání lékař nehájil
Foto: Petr Kupka
Popisek: Prezident Miloš Zeman v Osvětimanech

To že Holcát není nadarmo ministrem zdravotnictví, prý dokázal, když prohlásil prezidentovu denní dávku šesti sklenic vína a dvou či tří panáků slivovice za 'žádný extrémní přísun alkoholu',“ píše Zvěřina v LN. Ministra Holcáta v komentáři označuje za servilního ohýbače reality. To však prý neznamená, že „kdyby obyčejný čičmunda přišel s podobnými obtížemi, jako má Miloš Zeman, k lékaři, nedostalo by se mu poučení, že to má z nadměrného chlastání, možná by byl poslán i k odborníkovi na odvykání,“ přemítá Martin Zvěřina.

V závěru komentáře pak autor míří k poučce údajně z britské armády. „Mužstvo až po poddůstojníky se pohlavními chorobami nakazilo v bordelu, zatímco důstojníci, jako lepší lidi, přišli k úhoně zásadně na latrínách," napsal Zvěřina. Na podobné úrovni je prý i vysvětlování zdravotních neduhů hlavy státu.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …