Lídr Hlavu vzhůru! vyzval Němcovou, aby nevystrkovala holou zadnici

15.10.2013 10:12

Exprimátor Bohuslav Svoboda, který je dvojkou na kandidátce ODS v Praze, natočil netradiční volební klip, v němž inspirován dějem filmu Statečné srdce, se svými spolubojovníky za „Svobodu“, vystrkuje holou zadnici. To pobavilo pražského lídra pravicového volebního bloku Hlavu vzhůru! Bohumila Zoufalíka.

Lídr Hlavu vzhůru! vyzval Němcovou, aby nevystrkovala holou zadnici
Foto: Bohumil Zoufalík
Popisek: Bohumil Zoufalík

Na dotaz Práva, co měl spot voličům sdělit, Svoboda včera odpověděl: „Toto video bylo vytvořeno pro festival mladého umění Český tučňák už asi před rokem. Nyní jsem ho aktualizoval na svých stránkách, abych upozornil na to, že politik není superstar.“

Holou zadnicí proti Bondovi

„Kulturním věcem se věnuji nehledě na předvolební boj a neuznávám ad hoc vymyšlené stylizování PR agentur, do kterého vsadí politika, aby upoutal lidi v póze, která nic neříká o něm jako o člověku. Tedy ano, lze říci, že jsem touto maškarou postavil Williama Wallace proti Jamesi Bondovi,“ komentoval Svoboda s narážkou na video Karla Schwarzenberga, které si umístil na profilovou stránku Facebooku. Svoboda již klip ale stáhl.

Ke Svobodově holé zadnici se vyjádřil i exčlen ODS, starosta Prahy 10 a pražský lídr pravicového volebního bloku Hlavu vzhůru! Bohumil Zoufalík.

Paní Němcová, neukazujte nám vaši holou zadnici!

„Na osobní kampaň kandidáta takzvané konzervativní a pravicové strany ODS, Bohuslava Svobody, se velice těžko reaguje. Je pravda, že informaci, kterou chce pan Svoboda předat svým klipem, bylo složité rozluštit. Možná nám chtěl naznačit, že mu máme políbit zadnici. Rozumím tomu, že pan Svoboda v souvislosti se svým obviněním v kauze Opencard bojuje za svou svobodu. Musí se nechat, že za kroužek před svým jménem jsou lidé z ODS schopni udělat neuvěřitelné věci. Pochopil jsem, že pan Bohuslav Svoboda nám podal zásadní informaci: Volím pravici, proto mám holou zadnici,“ řekl Zoufalík.

„Jako pražský lídr volebního bloku Hlavu vzhůru! vyzývám pražského lídra ODS, paní Němcovou, aby se k této výzvě pana Svobody nepřidávala, protože tento způsob sdělení v podání dnešního vedení ODS v čele s paní Němcovou by mohlo být posledním, co by konzervativní pravicový volič mohl ve svém životě vidět,“ dodal Zoufalík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…