Lopatou na Sobotku? Kdyby s ní radši šel makat, vzkázal Babišovi Okamura

18.05.2014 14:16

Šéf Úsvitu přímé demokracie Tomio Okamura komentuje slovní přestřelku mezi ministrem financí Andrejem Babišem (ANO) a premiérem Bohuslavem Sobotkou (ČSSD). Babiš prohlásil, že předsedu vlády přetáhne lopatou, pokud nepřestane kritizovat lídra kandidátky ANO Pavla Teličku. Okamura navrhuje, aby všichni politici dostali lopaty do rukou a zkusili si tvrdou fyzickou práci.

Lopatou na Sobotku? Kdyby s ní radši šel makat, vzkázal Babišovi Okamura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Spor začal tím, že Sobotka kritizoval Pavla Teličku kvůli jeho spolupráci s uhlobaronem Zdeňkem Bakalou. Telička se prý v životě neztratí a vždy se včas přisaje na nějakého miliardáře.

Babiš obratem premiérovi vzkázal: „Já, kdybych měl na triku privatizaci OKD, tak někam zalezu a mlčím.“ A dodal: „Já mu dám lopatou, pokud nepřestane.“

Okamura na závěr připomíná, že to byl právě Sobotka, kdo prodal doly OKD společnosti Zdeňka Bakaly o 20 miliard levněji. Telička zas od Bakaly dostával miliony za poradenskou činnost.

Celý text ZDE

„Co jim rozdat lopaty všem?“ ptá se proto šéf Úsvitu a navrhuje tvrdou práci místo rvaček. „Pořádná fyzická práce by jim jen prospěla a alespoň by si vyzkoušeli, jak tvrdý chleba horníci mají,“ myslí si Okamura.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…