Lůza v ulicích! Braňme se, varuje před zítřkem slavný pražský restauratér

16.11.2016 14:14

Velmi ostrá slova zvolil v souvislosti se zítřkem pražský restauratér Aaron Günsberger. Na svém facebookovém profilu vyzval k tomu, abychom zabránili nacistické provokaci v židovském městě.

Lůza v ulicích! Braňme se, varuje před zítřkem slavný pražský restauratér
Foto: Hans Štembera
Popisek: Adam B. Bartoš

„17. listopadu odpoledne chtějí ultrapravičáci okolo Lucie Haškové pochodovat pražským židovským městem. Hašková je napojená na antisemitskou stranu Národní demokracie – Ne Bruselu, za kterou kandidovala v posledních volbách. Národní demokracii založil a vede nejznámější český antisemita Adam B. Bartoš, který v minulosti například sestavoval seznamy židů v ČR,“ uvedl svůj příspěvek Günsberger.

Náckové se tak podle něj snaží zopakovat něco, co pro ně při jejich posledním pokusu v roce 2007 skončilo fatálním neúspěchem. „Nenechme nácky pochodovat židovským městem, shromážděme se ve čtvrtek odpoledne v jeho ulicích a zabraňme nacistické lúze,“ zakončil svůj příspěvek Günsberger a sdílel následující obrázek.

Aaron Günsberger je majitelem pražské košer restaurace. Slyšet o něm bylo například v souvislosti se srpnovou akcí Martina Konvičky, kdy se snažil doložit, že odpůrci islámu vyděsili na Staroměstském náměstí turisty. Více se můžete dočíst ZDE.

Celý příspěvek Aarona Günsbergera:

Zabraňme nacistické provokaci v židovském městě 17. listopadu odpoledne chtějí ultrapravičáci okolo Lucie Haškové pochodovat pražským židovským městem. Hašková je napojená na antisemitskou stranu Národní demokracie – Ne Bruselu, za kterou kandidovala v posledních volbách. Národní demokracii založil a vede nejznámější český antisemita Adam B. Bartoš, který v minulosti například sestavoval seznamy židů v ČR. Náckové se tak snaží zopakovat něco, co pro ně při jejich posledním pokusu v roce 2007 skončilo fatálním neúspěchem. Nenechme nácky pochodovat židovským městěm, shromážděme se ve čtvrtek odpoledne v jeho ulicích a zabraňme nacistické lúze ....

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …