Má Zeman rád pejsky?

05.04.2013 11:32

REVUE První dáma Ivana Zemanová, která se doposud vyhýbala hledáčku médií, prozradila v rozhovoru pro televizi Nova, proč se jí na Slovensku tolik líbí a proč nosí především tmavé oblečení.

Má Zeman rád pejsky?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na Pražském hradě proběhla inaugurace nového prezidenta Miloše Zemana

Zemanová nastínila, že černou barvu oblečení vyhledává zejména kvůli své postavě. "Nosím ji, protože opticky zeštíhluje,“ přiznala s úsměvem. Prohlásila také, že má kořeny v Bratislavě, a proto se na Slovensku cítí jako doma, což dokládalo i její klidné a sebevědomé vystupování.

Neutajila ani skutečnost, že prezidentská rodina se brzy rozroste o dva členy. Zemanovi si totiž plánují pořídit dva pejsky.

Prezident Miloš Zeman s manželkou Ivanou je od čtvrtečního dopoledne na své první zahraniční cestě a jako tradičně čeští prezidenti, i on zavítal na Slovensko. Reportér ParlametníchListů.cz je v rámci novinářského doprovodu v Bratislavě s prezidentem. Zeman po čtvrteční schůzce se slovenským prezidentem Ivanem Gašparovičem ocenil nadstandardní úroveň vztahů mezi oběma zeměmi, vybídl ovšem ke zlepšení dopravního spojení mezi ČR a Slovenskem a ještě k užší spolupráci podniků. Vyslovil se rovněž pro vytvoření společné hokejové ligy. Na podnikatelském fóru pak prohlásil, že k překonání hospodářské krize by vláda měla investovat.

Podle programu dnes Zeman krátce po poledni položením věnce uctí památku spoluzakladatele Československa Milana Rastislava Štefánika. Pak se sejde s primátorem Bratislavy Milanem Ftáčnikem a návštěvu země zakončí obědem s předsedou slovenského parlamentu Pavolem Paškou, jenž je současně místopředsedou vládních sociálních demokratů. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Průlom: „Ano, stát se to může.“ Výrobce covid-vakcín přiznal ohrožení

8:32 Průlom: „Ano, stát se to může.“ Výrobce covid-vakcín přiznal ohrožení

Ve Velké Británii došlo podle serveru The Telegraph k zásadnímu průlomu, co se týče odškodňování lid…