Macek se inspiroval u Zemana. Zveřejnil vlastní sváteční projev

26.12.2013 18:34

Bývalý politik ODS Miroslav Macek se nechal inspirovat vánočním poselstvím prezidenta Miloše Zemana a zveřejnil vlastní sváteční proslov. Hlava státu podle Macka ve svých projevech pouze opakuje svoje zavedené teze. Macek svůj alternativní projev publikoval na svém facebookovém profilu.

Macek se inspiroval u Zemana. Zveřejnil vlastní sváteční projev
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Prezident Miloš Zeman se podle bývalého politika, publicisty a neúnavného glosátora Miroslava Macka nedokáže dostat ze svého způsobu myšlení.

"Poslouchaje počátek prezidentského vánočního projevu prezidenta Zemana, jenž se nikdy nevymaní ze svého čecháčkovského obzoru myšlení, že je vždy nutné napadnout své odpůrce a pochválit sama sebe, vzpomněl jsem si, že jsem kdysi napsal alternativní projev (tehdy novoroční)," prohlásil někdejší místopředseda vlády.

Celé znění Mackova projevu přinášejí také Prvnizpravy.cz. Macek kromě pozdravů ve svém proslovu píše o tom, že pro mnohé na světě jsme "země k závidění", díky lidské práci, podnikavosti a šikovnosti, elánem a energií.

Přání míru a klidu

Bývalý politik prý chápe, že vše nezáleží pouze na hmotných podmínkách, prosperitě a penězích. "Proto Vám dále přeji klid, mír a pohodu v duši, prosté závisti a zloby, a hlavně ochotu a schopnost radovat se z každodenních drobných radostí, které pranic nezávisejí na tom, kdo zrovna vládne a kolik vyděláváte," píše Macek.

Do nového roku tedy všem svým příznivcům přeje co nejvíce každodenních drobných radostí a aby radost z plnohodnotného života nevymizela z duší a tváří.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…