Magazín Top Class vyzpovídal pražského primátora Hudečka

12.03.2014 13:17

Na stránkách nového vydání předního českého magazínu o luxusu se vůbec poprvé objevil rozhovor s politikem. Top Class se prostřednictvím šéfredaktorky Jitky Krulcové rozhodl vyzpovídat primátora hlavního města Prahy Tomáše Hudečka, který tak výjimečně poodhalil zajímavosti ze svého soukromého života.

Magazín Top Class vyzpovídal pražského primátora Hudečka
Foto: praha.eu
Popisek: Tomáš Hudeček

První muž Prahy například prozradil, že si hýčká okouzlující sbírku exkluzivních ginů, ale i to, že si ji v poslední době příliš neužívá, protože vzhledem k obrovskému pracovnímu vytížení alkohol v současné chvíli nepije. Na co si ovšem čas najde, to je tanec. Zazářil dokonce i na plese v Opeře. Top Class ví ovšem mnohem víc, třeba i to, jaké obleky nosí tento nadějný politik nejraději.

Téma měsíce magazínu úspěšných je zaostřeno opět na muže, tentokrát na styl, kterým se gentlemani prezentují. Podrobný průvodce trendy i nadčasovou klasikou pomůže vychytat chyby na perfektním looku i zkušeným znalcům. Další perličkou, která polahodí oku zhýčkaných pánů, je luxusní fotostory s modelkou a královnou večírků Petrou Faltýnovou v hlavní roli. Na osmi stranách exkluzivních fotografií, které vznikly v prostorech malostranského hotelu The Augustine, zdobí sexy krásku šperky prestižních značek v hodnotě 22 milionů korun. A to už stojí za vidění...

Velký prostor věnuje Top Class své autorské žebříčkové rubrice Verdikt, která se v aktuálním vydání věnuje luxusním českým spa. Pouhých deset se jich probojovalo do uznávaného výběru tohoto magazínu. Možná trochu překvapivá je skutečnost, že jedničkou není žádné z pražských es, ale relaxační ráj ve stále vyhledávanějším venkovském zámeckém hotelu Chateau Mcely. Proč? To už se dozvíte v příštím čísle, které vychází již 12. března.

reklama

autor: tan

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…