Malá dceruška Stanislava Grosse sdělila médiím, kdy rodiče brečí

10.03.2015 9:40

Na revuální sekci webu IDNES.cz se objevil článek o dvanáctileté zpěvačce a tanečnici Natálii Grossové. Skutečně se jedná o mladší dceru bývalého premiéra Stanislava Grosse. Ten prý při sledování výkonů své dcery v několika pražských muzikálech někdy brečí, stejně jako manželka Šárka.

Malá dceruška Stanislava Grosse sdělila médiím, kdy rodiče brečí
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Expremiér Stanislav Gross ve své kanceláři

Dvanáctiletá zpěvačka a tanečnice působí hned v několika muzikálech, a dokonce i v Opeře Národního divadla. „Na jevišti se cítím úplně super. Mě to hrozně baví. Ono to je hodně těžké. Já to zkouším třeba každý den. Musí se umět zpívat a tancovat. Musím pořád cvičit, aby to bylo dobré,“ uvedla sama umělkyně. Kromě toho je mistryní světa ve stepu, stejně jako její o pět let starší sestra Denisa.

Je prý vždycky ráda, když jí v publiku drží palce někdo známý, nejlépe někdo z rodiny. „Maminka mě podporuje, a třeba když se jí něco úplně nelíbí nebo chce, abych něco udělala líp, tak mi to řekne,“ prozradila o Šárce Grossové, někdejší premiérské manželce.

Někdy prý přijde i její otec, bývalý premiér Stanislav Gross. „Rodiče někdy v hledišti brečí. Třeba když zpívám ty smutné písničky,“ prozradila Natálie.

Na původní text se podívejte ZDE

Její matka Šárka webu iDNES.cz prozradila, že zpěv dceři pomáhá s astmatem, kterým trpí odmalička. Právě kvůli tomu se prý rodina kdysi přestěhovala. „To byl taky důvod, proč jsme před lety sháněli bydlení na Floridě. Ta devadesátiprocentní vlhkost jí tam dost pomáhá,“ prozradila bývalá paní premiérová.

Příjmení Grossová je pro Natálii prý občas výhodou. Někdy je tomu i naopak, ale přiznává, že díky tomu, že její otec opustil politiku již před deseti lety, nezažívá ve škole se svým jménem takové problémy, jako kdysi starší sestra.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…