Malá to možná zabalí úplně. Zvažuje i konec ve Sněmovně

20.07.2018 22:44

Třináct dní byla ve funkci ministryně spravedlnosti, pak musela odstoupit kvůli opisování v bakalářské a diplomové práci. Řeč je o poslankyni ANO Taťáně Malé, jež nyní uvažuje o tom, že by dokonce skončila i na postu poslankyně. Rozhovor poskytla serveru Blesk.cz.

Malá to možná zabalí úplně. Zvažuje i konec ve Sněmovně
Foto: psp.cz
Popisek: Taťána Malá (ANO)

„Ten tlak byl opravdu neuvěřitelný a jsem vyčerpaná. Ale myslím, že mám dobrou regenerační schopnost, takže ty síly snad naberu rychle,“ sdělila po tom všem Malá s tím, že nyní přemýšlí, co bude dál. V současné době je poslankyní, náměstkyní hejtmana Jihomoravského kraje a chce se také věnovat rodině, které to podle svých slov dluží.

„Teď v tuto chvíli ve Sněmovně zůstanu. Uvidím, jak to bude dál. Musím si teď všechny věci probrat z osobního pohledu. Ta práce se dá zvládat, kolegové z koalice k mé práci nemají žádné výtky, ale spíš je to o nějakých osobních postojích a osobním životě. To jsou věci, které si budu muset zvážit v klidu, až opadnou všechny emoce,“ sdělila Malá s tím, že její rozhodnutí ohledně práce ve Sněmovně se nyní nedá předvídat. Chce zvážit osobní důvody. 

Původní text ZDE

V rodině měla podle svých slov obrovskou podporu. „Nejstarší dcera přišla a řekla: Mami, určitě je to pravda, viď? Jako všechno, co se píše? Tak jsme to spíš odlehčily, protože je to puberťačka. Ale podržela mě, když mi řekla, že mě zná 16 let a nebude si dělat obrázek z toho, co o mně čte. Menší děti to ještě tolik nevnímají. Podpora přišla jak ze široké rodiny, tak i ze strany kamarádů,“ sdělila. 

Zda se vrátí k podnikání, ještě neví. „Teď v nejbližší době určitě ne. Ve firmách jsem byla jen historicky. Aktivně jsem se tam na ničem nepodílela, to je věc mého manžela a ten v tom určitě pokračovat bude,“ uzavřela Malá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…