Maminka mrtvá. Syn mrtvý. Vrah: Afrického původu. O této události z Německa se u nás nepsalo

03.08.2017 13:15

Obyvatelé jedenáctitisícového města Teningen na jihozápadě Německa se vzpamatovávají z hrůzného činu, který se u nich odehrál. Dvaapadesátiletý muž tu zřejmě ubodal matku se synem. Informuje o tom server veřejnoprávní televize Südwestrundfunk (SWR).

Maminka mrtvá. Syn mrtvý. Vrah: Afrického původu. O této události z Německa se u nás nepsalo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Německá vlajka

Dvaapadesátiletý muž ve městě Teningen v pátek ráno ubodal svou bývalou devětatřicetiletou přítelkyni a jejího čtyřletého syna. Hrůzný čin se odehrál na příjezdové cestě u domu matky. Podle všeho svým autem zablokoval vůz, v němž matka se synem seděli, a vrhl se na ženu a dítě s nožem. Agresor poté z místa ujel, ale sousedé zahlédli, co se dělo, a zavolali policii.

Celý článek v němčině naleznete zde.

Anketa

Miliardář Dědek slibuje Gazdíkovu STANu peníze i pomoc s lákáním osobností na kandidátky. Kam Starosty ve volbách vytáhne?

5%
0%
3%
0%
hlasovalo: 10299 lidí

Na místo dorazila také záchranná služba, která v té době ještě žijící matku se synem odvezla do nemocnice, ale tam žena a její syn zranění podlehli.

 Soudce vydal na muže zatykač a pravděpodobný útočník byl po pár kilometrech na útěku zadržen. Při zatýkání se nebránil, ale teď jen mlčí, s vyšetřovateli odmítá mluvit. Státní zástupce předpokládá, že motivem k hrůznému činu mohly být neshody páru z minulosti.

List Badische Zeitung tvrdí, že dvaapadesátiletý útočník je údajně německým občanem alžírského původu. Navíc má jít o otce ubodaného čtyřletého chlapce.

Další informace naleznete zde 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…