Manželka Bohuslava Sobotky rozjela vlastní byznys

03.10.2016 6:23

Manželka premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD) Olga se rozhodla podnikat. A to mimo jiné ve filmařském průmyslu. Píše o tom dnešní MF Dnes.

Manželka Bohuslava Sobotky rozjela vlastní byznys
Foto: pppartners.cz
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka na Dnech NATO a Dnech Vzdušných sil AČR v Ostravě

Olga Sobotková si živnostenské oprávnění na výrobu, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona sjednala loni. Kromě služeb v oblasti administrativní správy a služeb organizačně hospodářské povahy má mezi obory činností uvedeno i provozování kulturních a jiných akcí.

Premiér k podnikání své manželky uvedl v SMS zprávě pouze to, že jeho žena pracuje v oblasti kreativního průmyslu. „Jde například o filmovou produkci,“ uvedl bez konkrétnějších podrobností. 

Sobotková v minulosti pracovala na sekretariátu poslaneckého klubu ČSSD, později byla asistentkou právě Sobotky. S ním má dvě děti, takže donedávna byla na rodičovské dovolené.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…