Manželka Tomáše Kluse: Bůh je v pravdě. Když manžel viděl, jak se v politice bortí základní hodnoty, tak se chtěl svlíknout donaha

27.12.2018 20:28

Moderátor Martin Veselovský si do internetové televize DVTV pozval manželku zpěváka Tomáše Kluse Tamaru Klusovou. A dozvěděl se od ní spoustu věcí. Tamara Klusová mu např. sama o sobě prozradila, že vlastně neví, kdo je. Řekla toho však ještě mnohem víc.

Manželka Tomáše Kluse: Bůh je v pravdě. Když manžel viděl, jak se v politice bortí základní hodnoty, tak se chtěl svlíknout donaha
Foto: Repro Youtube
Popisek: Tomáš Klus

„Kdyby teď někdo z diváků položil otázku, ‚kdo jste‘, tak co byste mu odpověděla?“ zeptal se hned v úvodu rozhovoru Veselovský. „To je asi nejtěžší otázka, kterou jste mi vlastně mohl položit, protože já sama to vlastně nevím,“ odvětila manželka jednoho z nejznámnějších zpěváků v Česku. „Myslím si, že to vlastně hodně pramení z toho, že můj takovej největší problém, který vnímám zároveň i jako výhodu, je, že mě všechno v životě hrozně baví. Takže vlastně ve 30 letech ještě nevím, kdo vlastně jsem,“ pokračovala Tamara Klusová.

Jedním dechem však dodala, že se cítí být zpěvačkou a blogerkou, která se na sociálních sítích snaží popisovat svět kolem sebe. Z celého srdce prý doufá, že nebude jednoho dne bývalou manželkou Tomáše Kluse, protože je šťastná za to, že stojí po boku tohoto muže. „Mně to velice lichotí a jsem vděčná za to, že stojím po boku tohoto muže,“ zdůraznila.

Lichotí jí to i navzdory tomu, že jí život po boku Tomáš Kluse přinesl i střety s bulvárními novináři, kteří ji prý pronásledovali. Podle svých vlastních slov nejvíc trpěla, když marně čekala na narození holčičky, už ji přenášela, ale novináři z ničeho nic napsali, že porodila, což nebyla pravda.

Nějakou dobu tedy s bulvárem vedla válku. Ale jednoho dne si řekla, že vést válku je vyčerpávající, a rozhodla se s bulvárními novináři nějak koexistovat, otevřít se jim. Zveřejňuje příspěvky na sociálních sítích a počítá s tím, že je novináři využijí, případně překroutí a zneužijí. Ale s tím je smířená, pokud novináři nezajdou nikam dál. „Oni (předtím) třeba pohřbili moji babičku a dědovi chodily zprávy upřímný soustrasti,“ kroutila hlavou Tamara Klusová. Její babička přitom ještě žila.  

Osobně považuje za nejdůležitější žít v pravdě. Proto svému manželovi odpustila i to, že přiznal, že ji podvedl. Fakt, že tuto pravdu odhalil před veřejností, Tamara Klusová ocenila. Mimo jiné proto, že to dokazuje, že i Klusovi jsou normální lidé se všemi chybami a přednostmi.

„Jestli já v něčem spatřuju Boha, tak je to v pravdě. Pokud člověk nepopírá sebe ... tak je to ta jediná správná cesta. To, že Tomáš přišel a řekl mi, ‚já mám strach o tuhle společnost, když se v rámci nějaký politický situace bortí některý základní hodnoty, jako je ta pravda právě, tak Tamaro, já se tady chci svlíknout donaha‘,“ prozradila Klusová, která v tomto úsilí svého muže podpořila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…