Manželka doktora tyrana: Bála se, proto mlčela, tvrdí Samková

06.09.2012 20:27

Advokátka Klára Samková zastupuje manželku lékaře Jaroslava Bartáka, který je obviněn z týrání svých asistentek. Momentálně probíhá rozvod. Paní Lenka o týrání věděla, Samková však serveru Týden.cz řekla, že se nedalo nic dělat.

Manželka doktora tyrana: Bála se, proto mlčela, tvrdí Samková
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Klára Samková

V průběhu trestního řízení s Bartákem vyšlo najevo, že některé oběti telefonovaly jeho ženě a stěžovaly si na to, že je sexuálně napadá. Odpovědí se jim však měla dostat jen rada: "Je to jen deset minut. Vydržte to." Samková to nepopírá. "Ona se snažila těm holkám něco poradit, ale byla na tom prakticky stejně jako ony. A snad i hůř. Nedostávala kolikrát ani tolik peněz, co ony," řekla serveru Týden.cz.

Bartáková podle advokátky naprosto neměla na výběr. Její manžel jí údajně vyhrožoval, že pokud se rozvedou, postará se o to, aby neměla v péči svého syna. A co víc - údajně jí chtěl styk se synem zakázat.

Manželce obviněného lékaře se však neulevilo ani teď. Informace médií o probíhajícím trestním řízení s lékařem snáší těžce jejich školou povinný syn. "Ona se teď nebude vyjadřovat vůbec k ničemu. Vyběhla ta trestní kauza a jejich syn je z toho úplně mimo. Snaží se teď především stabilizovat své dítě, to je teď alfa a omega," řekla serveru Samková.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…