Markéta Šichtařová prezentovala, co má pod sukní

10.02.2017 13:10

Ekonomka Markéta Šichtařová se ve svém blogu na serveru iDnes.cz zamyslela nad dokumentem Britské lékařské asociace, v němž se píše, že těhotné matky by se napříště neměly nazývat těhotnými matkami. „Mohlo by to totiž být urážlivé vůči těhotným transsexuálům, kterých se už v Británii vyskytl celý jeden exemplář. Namísto toho by zdravotníci měli mluvit o ‚těhotném člověku‘,“ píše se v dokumentu.

Markéta Šichtařová prezentovala, co má pod sukní
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Ekonomka Markéta Šichtařová v pořadu ČT Hyde park

„Byla by ale věčná škoda neprostudovat si dokument celý, protože velmi inspirativní perly se vyskytují i jinde. Na jiném místě se třeba doporučuje, aby se namísto slov ‚maminka‘ či ‚tatínek‘ používalo genderově neutrální slovo ‚rodič‘. A namísto tradičních slov ‚manžel‘ či ‚manželka‘ se má používat neutrální a moderní slovo ‚partner‘, v němž není ani náznak po takové sprosťárně, jako je tradiční svatba. A mohli bychom pokračovat,“ popisuje Šichtařová a dodává, že jí to nepřijde vůbec legrační.

„Mám vyvinutý obstojně citlivý vnitřní radar na jakékoliv pokusy mocí státní mě spoutat, svázat, omezit, ohloupit a zmanipulovat. A tahle snaha o manipulaci z genderově vyvážených člověků-lékařů doslova čiší,“ komentuje dále Šichtařová.

Jazyk byl podle ní vždy ohromně mocným nástrojem. „Zlikvidujme v jazyku slova jako manžel – manželka, a za pár let civilizace dokonale zapomene, že dřív existovalo něco tak podivného jako svatby. Děti se o nich budou už jen učit v dějepise. A tradiční rodina přestane existovat,“ dodává. Zaměřuje se následně i na slova jako „žena“ a „muž“. 

„A nová generace skutečně uvěří, že jsme všichni středního rodu, jenom někteří zcela náhodně vypadáme nazí trochu jinak – asi jako když jedno hermafroditní štěně se narodí bílé a druhé černé. Že k rození dětí není potřebný sex, nýbrž umělé oplodnění. Že prostě jsme všichni až na pár nepodstatných vnějších znaků stejní. Ano, stejní, to je, oč tu běží. To je, o co jde těmto socialistickým experimentátorům – nejsou rozdíly mezi národy, mezi barvou kůže, mezi pohlavími. Jsme všichni jednolitá masa bez rozdílu,“ konstatuje dále ekonomka. 

Závěrem pak dodává, že jí přijde, že lidstvo začalo zatraceně pálit dobré bydlo. „Když jsme si v našem evropsko-americkém prostoru už dost dlouho neužili válku (s výjimkou ‚lokálních‘, jako byla ta na území Jugoslávie), začali jsme si vymýšlet problémy jinde. Lidstvo, zdá se, problémy potřebuje. Takže jsme si vymysleli genderový pseudoproblém,“ podotýká. 

  • Původní text ZDE

Jeho podstatou podle ní je, že menšina začala šikanovat většinu. „Abychom totiž jako většinová společnost náhodou ‚nešikanovali‘ transsexuály, raději se začneme jako transsexuálové chovat sami. Ovšem společnost, v níž menšina ovládá většinu, už není ani svobodná, ani demokratická,“ říká se slovy, že však nic nenamítá proti menšinám.

Skutečným cílem je podle ní zmanipulovat většinovou společnost tak, aby zahodila veškeré tradice a přijala novou ideologii, skrze níž ji bude možno ovládat.

„Takže abychom si rozuměli: Jsem ženská. Nebo baba. Nebo holka. Nebo cokoliv chcete. Ale hlavně to na mě nezkoušejte s těhotnou osobou. Mohli byste mě dost zásadně urazit nevyřčeným, ale naznačeným předpokladem, že jsem snad jakýsi válečný invalida, jelikož mi některý z příslušných orgánů spojených s rozmnožováním nahoře či dole chybí. Mohu vás ubezpečit, že je mám všechny, a fungují obstojně, díky za optání, neb jsem pětinásobnou matkou,“ uzavřela.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…