Martin Kuba prý skončí opravdu špatně, sdělili nám

09.10.2013 13:29

Udělit někomu preferenční hlas v podstatě znamená, že volič není spokojený s uspořádáním volebních kandidátek. Takzvané kroužkování bylo velmi oblíbené už v minulých volbách v roce 2010. Některým vrcholným politikům může přidělat řadu starostí. K nim nejspíš bude patřit pověřený šéf ODS Martin Kuba. Sází na to bookmakeři sázkové kanceláře Chance.

Martin Kuba prý skončí opravdu špatně, sdělili nám
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Dorazil i úřadující předseda strany Martin Kuba se svou družinou

Přitom by to nebylo poprvé, kdy by se lídr kandidátky ODS a člen vedení strany nedostal do Poslanecké sněmovny kvůli kroužkování. Už se to stalo Ivanu Langerovi, teď je na řadě možná i Martin Kuba.

Šance, že bude Kuba vykroužkován, je vysoká

„Možnost, že Martin Kuba bude voliči takzvaně vykroužkován, vidíme velmi reálně. Proto jsme na ni vypsali poměrně nízký kurz 1,5:1,“ tvrdí Marián Moravec, hlavní bookmaker společnosti Chance.

Pozice Kuby v jižních Čechách není nejlepší. Region patřil dlouhou dobu mezi silné bašty ODS. V roce 2008 se do čela jihočeské ODS dostal právě Kuba, který je svými kritiky považován za chráněnce tak zvaného knížete z Hluboké Pavla Dlouhého.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…