Masakr v Paříži: Dobroserové opět v akci, ironizuje doktor Macek

08.01.2015 14:23

Doktor Miroslav Macek dnes nabídl vyznavačům multikulturalismu, kterým se nehodí středeční vystřílení francouzské redakce zakuklenci vzývajícími Alláha, schéma, kterým by vše mohli vysvětlit a ještě dosáhnout svého snu. Jenže ve skutečnosti to prý pouze o další krok přiblížilo Francii první prezidentce.

Masakr v Paříži: Dobroserové opět v akci, ironizuje doktor Macek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Schema, které doktor Macek multikulturalistům nabízí, je jednoduché: Říci, že muslimští střelci byli najati LePenovou, která chce takto radikální cestou nakupovat volební hlasy. Peníze jí na tuto akci zajisté půjčili v Moskvě na přímý příkaz Putina, který se chce pomstít za sankce. „Teď je jen zapotřebí přitvrdit sankce vůči Rusku a zvýšit počet muslimských imigrantů, aby se případní teroristé rozředili,“ dodává Macek.

Ve skutečnosti však prý celá věc nepochybně opět přiblížila Marine LePenovou ke vstupu do Elysejského paláce. „Kam ale pojede na první zahraniční cestu? Na předměstí Paříže nebo na předměstí Marseille?“ ptá se provokativně první místopředseda ODS.

Pak doktor Macek napsal o novém nápadu Evropské komise, který má sjednotit úpravu kuchyňských chňapek. Dnes prý totiž spotřebitel nemá jistotu, že chňapka, kterou si zakoupil, jej ochrání před popálením. Doktor Macek se chytil za hlavu a dokázal napsat pouze stručný komentář: „Dobroserové opět v akci“.

Co dnes napsal doktor Macek:

Nabízím zastáncům multikulti následné schema: vrazi, zodpovědní za střelbu v pařížské redakci časopisu Charlie Hebdo, byli zaplaceni Le Penovou (neboť jí to nažene spoustu volebních hlasů), a to z peněz, které jí půjčila na volební kampaň ruská banka (pochopitelně na příkaz Putina, který si tak vyřizuje účty za ekonomické sankce). Teď je jen zapotřebí přitvrdit sankce vůči Rusku a zvýšit počet muslimských imigrantů, aby se případní teroristé rozředili…

Marine Le Penová zase o krok blíž ke hlavnímu vchodu do Elysejského paláce. Kam ale pojede na první zahraniční cestu? Na předměstí Paříže nebo na předměstí Marseille?

Hrozí zahlcení soudů žádostmi o zrušení stavebního spoření dětí, neboť podle nově platného občanského zákoníku už o výběru nemohou rozhodnout sami rodiče, ale opatrovnické soudy po dlouhém a nákladném řízení.
Hledají se všelijaká krkolomná řešení nastalé situace, ke které ovšem nemuselo vůbec dojít, kdyby se nesmyslně nedotoval jeden druh úspor z daní všech. Obávám se ovšem, že bolševikové mysli se opět nepoučí.

Smutné konstatování:
V moderní společnosti jsou trestáni ti, kteří hodnoty vatvářejí, namísto těch, kteří je spotřebovávají.

Dobroserové opět v akci:
Evropská komise navrhla nové předpisy, které se mají týkat výroby kuchyňských chňapek. V současnosti neexistují žádné normy, které by zaručovaly, že nás kuchyňské chňapky ochrání před popálením.

A co Rath? Předně ČSSD bylo potřeba zbavit lidí, jakými je Paroubek a Rath, aby se stala ovladatelnější a poslušnější. Současně, aby mohla být zlikvidována vládní ODS, bylo potřeba je nalákat do pasti tím, že si sami vykopou svůj hrob siláckými prohlášeními při přichycení výrazného opozičního politika při „korupci“. Těžko po tolika řečech o potírání korupce to s nimi pak mohlo dopadnout jinak.
Že přeháním a fabuluji? Tak si třeba připomeňte, co vše říkal Lubomír Zaorálek ve Sněmovně v diskusích o radaru a srovnejte si to, jak se dnes staví ke krizi na Ukrajině. Tento až zarytý rusofil útočící proti USA je dnes věrným spojencem našeho zámořského protektora. Lekce zabrala. On, na rozdíl od většiny spoluobčanů, vše dobře pochopil.

Jistou výhodu je, že USA se chová přece jen o poznání civilizovaněji a kultivovaněji, než Stalinský či Brežněvovský Sovětský svaz. Jejich poradci a výkonné síly v našich represivních složkách se u nás spokojí „pouze“ s mnohaletým vězněním a i mučení není tak brutální jaké zažila paní M. Horáková či Slánský, nebo Husák. To je pro mě osobně určitá drobná naděje. A pro naši zemi? Zde je na čas dobojováno.
(Tento text pochází z pera samotného Davida Ratha, novodobé Milady Horákové…no comment.)

Čtenář J. V. mi napsal:
Mám krátkou poznámku k doplňování "kvalifikace" učitelů. Nikde se moc nepíše, že učitelé, kteří mají již vystudovanou pedagogickou fakultu a teď učí jiný obor, než vystudovali, musí za současné doplňovací studium platit. Zhruba asi 7–9 tisíc za semestr. Semestry jsou 3 nebo 4. Není toto ten hlavní důvod, proč si musejí doplnit "vzdělání"? Bylo by skvělé, kdyby v celé státní správě byli pouze odborníci, kteří vystudovali přesně ten obor, ve kterém teď pracují. Kolik úředníků a dalších pseudoodborníků by zůstalo na svém místě?

S jeho názory a vývody můžete nakonec souhlasit či hrubě nesouhlasit, nicméně rozhodně stojí za přečtení a zamyšlení: nalistujte si rozhovor s analytikem Štěpánem Kotrbou dne 6. ledna 2014 na Parlamentních listech.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…