Máte přijít o místo, doslechla se Marvanová. Obrátila se na Babiše, ale ten prý zatím neodpověděl

28.05.2014 18:23

Náměstkyně ministryně spravedlnosti Heleny Válkové (ANO) Hana Marvanová má přijít o místo. Informuje o tom server Echo24.cz s odvoláním hned na tři zdroje. Sama Marvanová se podle vlastních slov obrátila s dotazem na ministra financí a šéfa hnutí ANO Andreje Babiše. A zatím čeká na odpověď. Z politiky ale možná hned tak nezmizí.

Máte přijít o místo, doslechla se Marvanová. Obrátila se na Babiše, ale ten prý zatím neodpověděl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Hana Marvanová

„Jsou tam neshody mezi paní Marvanovou a Válkovou. Nedokáží spolu dost dobře fungovat. Mělo by to být tak, že Marvanová odejde z ministerstva a na podzim bude za ANO v Praze kandidovat do Senátu,“ řekl deníku politik obeznámený s chodem ministerstva. Marvanová ale tvrdí, že o svém konci slýchává zatím jen od novinářů. Od své nadřízené - ministryně spravedlnosti Heleny Válkové - prý zatím v této věci neslyšela nic. Považuje to za nepříjemné.

Další ze zdrojů prý serveru prozradil, že by Marvanová mohla za ANO kandidovat do Senátu. Např. na Praze 10, kde se uvolní post po Jaromíru Štětinovi (TOP 09), jenž uspěl ve volbách do Evropského parlamentu. Ani o tom ale Marvanová zatím nic neví. Prý s ní o tom nikdo nejednal, ani z ANO.

Připomeňme, že novináři portálu Echo24.cz v řadě případů původně pracovali pro deníky, které koupil právě Andrej Babiš - tedy MF Dnes a Lidové noviny - a po této změně majitele odmítli pro českého miliardáře pracovat. Založili raději konkurenční zpravodajský portál.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…