Matěj Stropnický je můj milenec, oznámil prý populární herec

17.10.2017 12:35

Předseda Zelených má údajně milence. Tvrdí to alespoň server Blesk.cz, který se odvolává na slova herce z dobře známého seriálu Ordinace v Růžové zahradě Daniela Krejčíka. Krejčík přesvědčuje veřejnost, že on a Stropnický jsou milenci. Matěji Stropnickému by prý tato informace mohla pomoct ve volbách.

Matěj Stropnický je můj milenec, oznámil prý populární herec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Matěj Stropnický

„Matěj je skvělej kluk, hrozně chytrej,“ vychvaluje do nebes svého údajného milence herec. „Jenom mě mrzí, že když jdeme spolu po ulici, tak nemůžu vzít Matěje ani za ruku...,“ posteskl si.

Matěj Stropnický si své soukromí přísně střeží a odmítá se ke svému osobnímu životu jakkoli vyjadřovat. Zvlášť ne před volbami. Serveru sdělil, že má hodně práce s volební kampaní. „Nezlobte se, nebudu se k těmto otázkám momentálně vyjadřovat! Dělám volby. Na shledanou,“ napsal pouze.

Celý článek najdete zde.

Třiadvacetiletý herec Daniel Krejčík k tomu dodal, že Stropnického trápí, jak nízké preference Zelení mají, a prý váhá, zda zveřejnit informaci o svém homosexuálním vztahu. 

A co na to všechno Stropnický? „Nezlobte se, nebudu se k těmto otázkám momentálně vyjadřovat! Dělám volby. Na shledanou,“ sdělil Blesku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…