Mejdan ve sněmovně. Bulvár fotil přede dveřmi ve tři ráno a objevil nečekané

11.03.2016 9:19

Veselá ministryně Michaela Marksová (ČSSD), vicepremiér Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) a někdejší poslanec za ODS Petr Tluchoř. Na tuto sestavu narazil před sněmovním barem bulvární deník Blesk. A ačkoli se ministryně loučila teprve ve 3 ráno, o půl osmé už prý byla zase v práci.

Mejdan ve sněmovně. Bulvár fotil přede dveřmi ve tři ráno a objevil nečekané
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Tluchoř

Bulvární deník Blesk pořídil ve čtvrtek nad ránem sadu zajímavých fotografií. Ve tři ráno zachytil ministryni práce a sociálních věcí Michaelu Marksovou (ČSSD), jak vychází z jednoho ze sněmovních barů, kam si politici občas chodí oddechnout. Ve tři ráno se loučila. Ve stejné době byl v baru i vicepremiér Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL) a především někdejší poslanec za ODS Petr Tluchoř. Ten prý byl pořádně opilý.  

Tluchoř se vrátil do Sněmovny, kam však může vstoupit už jen na pozvání poslance či jiného zaměstnance, neboť není poslancem. Byl prý velmi opilý a společnost mu dělala vnadná dívka. Podle deníku se spolu vřele objímali.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Oba vládní politici však tvrdí, že nevěděli nic o přítomnosti Tluchoře v baru. Seděl od nich daleko. Zkrátka, nemáme s ním nic společného. Pavel Bělobrádek deníku potvrdil, že „zašel na jedno“. Svlažil hrdlo po náročném dni. Ve stejném duchu se vyjádřila i ministryně Marksová. Ačkoli z baru a z práce odcházela až ve 3 ráno ve velmi dobré náladě. O půl osmé už zase byla v práci. „Po vládě jsem odjela do Sněmovny, jak kvůli diskusi o některých zákonech, protože tam bylo několik koaličních poslanců, tak kvůli relaxaci,“ sdělila členka vlády deníku.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…